Αέρια στον κόλπο!

22.06.2011
Εδώ και καιρό κατά την επαφή βγαίνουν αέρια από τον κόλπο μου, που ακούγονται αλλά δεν μυρίζουν, αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένες στάσεις!

Γεια σου θεία Λουκία! Έχω και εγώ ένα προβληματάκι που μου έχει κάνει τη σεξουαλική ζωή δύσκολη... Εδώ και καιρό κατά την επαφή βγαίνουν αέρια από τον κόλπο μου, που ακούγονται αλλά δεν μυρίζουν, αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένες στάσεις! Είναι φυσιολογικό; Τι μπορώ να κάνω για να το σταματήσω; Το αγόρι μου ξέρει ότι συμβαίνουν αυτά αλλά εγώ ντρέπομαι πάρα πολύ! Ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάλλον τα έχεις μπλέξει τα πράγματα... Ο θόρυβος που ακούς δεν προέρχεται από αέρια όπως αυτά που εγκλωβίζονται στο έντερο κατά τη διαδικασία του σχηματισμού των κοπράνων, αλλά από τον απλό αέρα που αναπνέουμε, ο οποίος μπαίνει στον κόλπο κατά τη διάρκεια του σεξ όταν βρίσκεσαι στις συγκεκριμένες στάσεις. Πρόκειται ακριβώς για την ίδια διαδικασία όπως όταν κάποιος μιμείται με το στόμα τον ήχο μια πορδής, γι' αυτό και οι συγκεκριμένες "πορδίτσες" δεν μυρίζουν.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι λοιπόν. Απλά πάρ' το στην πλάκα. Μισή ντροπή δική σου και μισή δική του... Άλλωστε, είσαστε και οι δύο εξίσου... συνυπεύθυνοι για την παραγωγή αυτών των θορύβων, οι οποίοι μαρτυρούν μια μάλλον ζωηρή σεξουαλική ζωή.