Υπερβολικά... υγρή!

07.06.2011
Το θέμα με την υπερβολική εφύγρανση του κόλπου μου κατά τη διάρκεια του σεξ μου έχει γίνει εφιάλτης! Χαλάει τις στιγμές μας, γίνομαι τόσο υγρή και τόσο γρήγορα που καταλήγω να μην αισθάνομαι το πέος του στον κόλπο μου...

Θεία Λουκία επανέρχομαι στο ζήτημα για το οποίο σου έχω ξαναγράψει... Σκέφτομαι να επισκεφτώ τη γυναικολόγο μου για να τη ρωτήσω για το θέμα μου, σε περίπτωση που κάτι δεν πηγαίνει καλά με την υγεία του κόλπου μου, αλλά ντρέπομαι λίγο και πραγματικά θέλω τη γνώμη σου! Απάντησέ μου, σε παρακαλώ, το θέμα με την υπερβολική εφύγρανση του κόλπου μου κατά τη διάρκεια του σεξ μου έχει γίνει εφιάλτης! Χαλάει τις στιγμές μας, γίνομαι τόσο υγρή και τόσο γρήγορα που καταλήγω να μην αισθάνομαι το πέος του στον κόλπο μου, κι εκείνος μετά από ώρα χάνει τη στύση του... Ακόμα, είναι και πολλές οι φορές που αισθάνομαι αυτή την εφύγρανση και μόνο με έναν του ψίθυρο ή φιλί, πράγμα που είναι φυσιολογικό, αλλά ως ένα σημείο! Βαρέθηκα να φοράω συνέχεια σερβιετάκια για να μην λερώνω το εσώρουχό μου! Ευτυχώς εκείνος δεν παραδέχεται ότι ενοχλείται και μάλιστα με πειράζει γιατί στην περίπτωσή μου τα προκαταρκτικά είναι περιττά... Αλλά εγώ εκνευρίζομαι! Μπορώ να κάνω κάτι για να αποφύγω αυτή την εφύγρανση; Ή μήπως είναι φυσιολογική και θα πρέπει να την αποδεχτώ και να μάθω να ζω μαζί της;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάλλον το δεύτερο. Δεν είναι και κανένα σοβαρό πρόβλημα πια... Ίσως σε βοηθήσει να κάνεις μια κολπική πλύση με το τηλέφωνο του ντους πριν το σεξ, ώστε να ξεκινάς από μια κάπως πιο "στεγνή" βάση, αλλά εφόσον η κατάσταση δεν ενοχλεί τον καλό σου, δεν βλέπω γιατί να ασχοληθείς περισσότερο. Πιθανολογώ μάλιστα ότι ο λόγος που χάνει τη στύση του μετά από κάποια ώρα είναι εντελώς άσχετος με τα κολπικά υγρά σου και περισσότερο σχετικός με το ότι προσπαθεί να κρατηθεί περισσότερο για να παρατείνει την απόλαυση και των δυο σας.

Αν πάλι είσαι σίγουρη ότι ο λόγος της απώλειας της στύσης του είναι τα πλούσια υγρά σου, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό, ή αν το κάνετε ήδη ένα προφυλακτικό με ραβδώσεις, επειδή έτσι θα μειώσετε την αίσθηση της τριβής και για τους δυο σας.

Βέβαια, την επόμενη φορά που θα πας στη γυναικολόγο σου για την ετήσια εξέταση ρουτίνας που υποθέτω ότι κάνεις, συζήτησε το θέμα μαζί της κι αν εκείνη το θεωρήσει σκόπιμο ίσως σου προτείνει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση, αν και δεν το πιστεύω.