Κάνουμε έρωτα μια φορά τον μήνα

03.06.2011
Μου λεει οτι το σεξ δεν την ενδιαφερει, κατανοει οτι υποφερω αλλα δεν μπορει να κανει κατι. Της ειπα οτι θα μπορουσε εστω να με ανακουφιζει καποιες φορες. Ουτε αυτο θελει να το κανει. Την αγαπω, δεν θελω να κερατωσω, δεν θελω να καταφυγω στον αγοραιο ερωτα, δεν θελω να εχω παραλληλες σχεσεις. Το σεξ ομως ειναι πολυ μεγαλο αγκαθι για μενα.

Ειμαι 40 ετων χωρισμενος, κι εδω και εναμισυ χρονο εχω δεσμο με μια κοπελα 33 ετων. Στην αρχη ηταν ολα τελεια και πραγματικα ειναι μια πανεξυπνη δυναμικη κοπελα την οποια αγαπω και σεβομαι πραγματικα. Το προβλημα ειναι οτι η σεξουαλικη μας ζωη παει συνεχως κατα διαολου. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ να κανω ερωτα και ειμαι σεξουαλικα πολυ ενεργος χωρις προβληματα (στυτικη δυσλειτουργια, προωρη εκσπερματιση κλπ). Επισης να τονισω οτι ειμαι ανθρωπος ο οποιος φροντιζω παρα πολυ την συντροφο μου σε ολους τους τομεις, διοτι ειμαι συναισθηματικος, ρομαντικος, ευγενικος.

Οταν κανουμε ερωτα ειναι υπεροχα. Το προβλημα ειναι οτι αυτο γινεται μια φορα το μηνα και βλεπουμε. Καλως η κακως εγω το θεωρω παρα πολυ λιγο και δεν με καλυπτει καθολου. Με καταρρακωνει ψυχολογικα και εαν δεν ειμαι καλα σεξουαλικα, δεν ειμαι καλα γενικα. Να σας τονισω οτι δεν ζητω, ουτε πιεζω για τιποτε παραξενο, τιποτε περιεργο περαν της φυσιολογικης σεξουαλικης πραξης, παρολο που ειχα υπεροχη σεξουαλικη ζωη με την πρωην γυναικα μου (φυσικα δεν το εχω αναφερει αυτο). Παραυτα, επειδη την αγαπω προσπαθω και συμβιβαζομαι με την ελλειψη φαντασιας και ερωτικων παιχνιδιων.

Απο την πλευρα μου την ικανοποιω στο επακρο, της κανω ολα αυτα που πρεπει για να ικανοποιηθει μια γυναικα και μου το αναγνωριζει. Τα ρομαντικα μου δειπνα, της μαγειρευω, να βγουμε εξω, τα κοπλιμεντα της, τις εκπληξεις της, οτι πρεπει γενικα για να την κανω χαρουμενη. Γενικα αποφευγω να την πιεζω να κανουμε ερωτα, να της το λεω, γιατι ξερω οτι θα φερει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα.

Το προβλημα βεβαια το γνωριζει, αλλα κανει σαν να μην υπαρχει. Μου λεει οτι το σεξ δεν την ενδιαφερει, κατανοει οτι υποφερω αλλα δεν μπορει να κανει κατι. Της ειπα οτι θα μπορουσε εστω να με ανακουφιζει καποιες φορες, αφου τα διαστηματα που μενουμε χωρις ερωτα ειναι μεγαλα. Ουτε αυτο θελει να το κανει. Την αγαπω, δεν θελω να κερατωσω, δεν θελω να καταφυγω στον αγοραιο ερωτα, δεν θελω να εχω παραλληλες σχεσεις. Ειμαι τιμιος και φιλοτιμος κι οταν αγαπω, αγαπω πραγματικα.

Κατα τα αλλα εχουμε υπεροχη σχεση, αμοιβαιο σεβασμο, αγαπη, με προσεχει, τα παντα. Δεν εχω παραπονο. Το σεξ ομως ειναι πολυ μεγαλο αγκαθι για μενα. Το θεωρω πηγη ζωης, αποδειξη αγαπης, αλλα και διασκεδαση. Δεν θελω κατι υπερβολικο, αλλα δεν μπορω να ειμαστε και ετσι. Εκεινο που με φοβιζει ειναι, οτι εαν εχουμε τετοια χαλια ερωτικη ζωη τωρα, που ειμαστε μονον εναμιση χρονο μαζι, μετα απο 3-4 χρτονια, πως θα ειμαστε δηλαδη? Φανταστειτε, οτι ετσι δεν ημουν ουτε με την πρωην μου γυναικα που ειμαστε 10 χρονια μαζι, ακομα κι οταν ειμαστε στα χωρισματα (χωρισαμε φιλικα). Ακομα και τοτε ειχα καλυτερη ερωτικη ζωη απο οτι εχω τωρα. Για να μην γινει καμμια παρερμηνεια, δεν κανω συγκρισεις, απλα αναφερω το γεγονος, για να καταλαβετε την εκταση.

Να σας πω επισης, οτι βρισκομαστε 4-5 την εβδομαδα και κοιμομαστε μαζι ποτε στο δικο μου σπιτι και ποτε στο δικο της. Επισης να σας πω οτι ειμαι εντελως ανεξαρτητος (πλενω, μαγειρευω, καθαριζω, σιδερωνω),την βοηθαω κι οταν ειμαστε σπιτι της, για να εχουμε περισσοτερο χρονο μαζι, και το μονο που θελω ειναι μια ομορφη σχεση με παθος ρομαντισμο και ερωτα. Περιμενω να ακουσω την γνωμη σας, για το πως θα μπορουσα να το χειριστω. Μην μου πειτε να παμε σε ειδικο, γιατι το αποκλειει κατηγορηματικα. Συγνωμμη για το μακροσκελες μηνυμα μου. Σας ευχαριστω παρα πολυ και να ξερετε οτι η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη, ειδικα για τα νεα παιδια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλέ μου άνθρωπε, πριν σου πω οτιδήποτε άλλο θα σου ζητήσω το τηλέφωνο σου, γιατί είμαι σίγουρη ότι πολλές φίλες της στήλης θα ήθελαν να έχουν στο πλάι τους και θα εκτιμούσαν δεόντως έναν τόσο περιποιητικό σύντροφο σαν κι εσένα...

Χωρίς πλάκα τώρα, για ποιον αμοιβαίο σεβασμό κι αγάπη μου μιλάς, όταν αυτή η γυναίκα επιμένει να σου αρνείται τη βασική ικανοποίηση κι επιβεβαίωση που αναζητά κάθε υγιής άντρας και μάλιστα σε έχει πείσει ότι αυτό είναι το φυσιολογικό κι είναι απόλυτο δικαίωμα της; Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθεί πόσο απολογητικό είναι το μήνυμα σου, αλλά ακούγεσαι σαν να πρέπει να δικαιολογηθείς που θέλεις περισσότερο σεξ και προσπαθείς να με πείσεις για τα αυτονόητα... Προφανώς είσαι πολύ ερωτευμένος για να δεις την αλήθεια και να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα, πέραν του ότι έχει δραματικά χαμηλή λίμπιντο, εκμεταλλεύεται τον καλό σου χαρακτήρα και προσπαθεί να σε ελέγξει στερώντας σου ακριβώς αυτό που έχεις φυσιολογικά ανάγκη.

Οπωσδήποτε, στην αρχή εκείνη ήταν πιο πρόθυμη στο κρεβάτι, αλλά όταν κατάλαβε ότι "έδεσε τον γάιδαρο της" μαζί σου, έχασε τον ενθουσιασμό της, όπως κάνουν πολλές γυναίκες που είτε για λόγους φυσιολογίας, είτε για λόγους ανατροφής, βλέπουν το σεξ σαν μια παραχώρηση προς τους άντρες, χωρίς να αντλούν απ' αυτό αυθεντική χαρά και ικανοποίηση. Έτσι, εφόσον εκείνη παίρνει πάντα από σένα όλη την προσοχή και αγάπη που χρειάζεται, ανεξάρτητα από το πόσο "κοπιάζει" γι' αυτά, δεν έχει και κανένα κίνητρο να προσπαθήσει περισσότερο για σένα. Μάλιστα, έτσι αντλεί δύναμη από την ανικανοποίητη επιθυμία σου, αφού σου παραχωρεί με το σταγονόμετρο τη σεξουαλική εκτόνωση και επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη, μόνο αν και όταν εκείνη αποφασίσει ότι τις αξίζεις, κατ' εξαίρεση και μάλιστα σε απρόβλεπτες στιγμές.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι πίσω από την ψυχρότητα της αγαπημένης σου κρύβεται ένα βαθύτερο παιχνίδι ισορροπιών και εξουσίας -συνειδητό ή ασυνείδητο- το οποίο εκφράζει τον τρόπο που βλέπει εκείνη τις ερωτικές σχέσεις. Έχω την αίσθηση ότι δεν είσαι τύπος που αρέσκεται σε τέτοια παιχνίδια, ωστόσο, για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές αρκεί να κάνεις ένα σύντομο πείραμα, αλλάζοντας στάση απέναντι της.

Με άλλα λόγια μπορείς να ξεχάσεις για κάνενα-δυο μήνες τις εκπλήξεις, τα γεύματα και τις περιποιήσεις, να γίνεις πιο δύσκολος, απαιτητικός, μυστηριώδης κι απόμακρος ώστε να δεις τι μπάλα θα παίξει εκείνη. Αν ξαναβρεί την παλιότερη προθυμία της και τον ενθουσιασμό της στο κρεβάτι, τότε κι εσύ θα έχεις βρει το κουμπί της και θα είναι στο χέρι σου αν θα συνεχίσεις να το πατάς, ή αν θ' αφήσεις να σε "πατήσει" εκείνη κάτω, όπως κάνει μέχρι τώρα.

Αν πάλι το σχέδιο αυτό δεν λειτουργήσει, ή δεν βλέπεις κανένα ενδιαφέρον στο παραπάνω πείραμα, τότε το δίλημμα γίνεται ακόμα πιο απλό: ή συμβιβάζεσαι σε μια σχέση με ελάχιστο ή καθόλου σεξ, ή χωρίζεις και πας παρακάτω. Πάντως σίγουρα κάτι πρέπει να κάνεις πια, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, απλά υπομένοντας αυτή την κατάσταση, αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις να λυπάσαι τον εαυτό σου και η σχέση αυτή θα έχει μια πικρή κατάληξη και για τους δυο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ