Το φιλί που τον κάνει να θέλει κι άλλα | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
19:15
15/2/2015

Το φιλί που τον κάνει να θέλει κι άλλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ζεστό, ρομαντικό, μεθυστικό, ένα παθιασμένο φιλί είναι συνήθως η εισαγωγή σε μια παθιασμένη ερωτική πράξη. Όμως όπως όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το σεξ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να μένει αξέχαστο, έτσι και τα φιλιά έχουν τα μυστικά τους.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	<span style= font-family: Verdana, sans-serif; >Ζεστό, ρομαντικό, μεθυστικό, ένα παθιασμένο φιλί είναι συνήθως η εισαγωγή σε μια παθιασμένη ερωτική πράξη. Όμως όπως όλα τα επιμέρους στοιχεία που

Ζεστό, ρομαντικό, μεθυστικό, ένα παθιασμένο φιλί είναι συνήθως η εισαγωγή σε μια παθιασμένη ερωτική πράξη. Όμως όπως όλα τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το σεξ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να μένει αξέχαστο, έτσι και τα φιλιά έχουν τα μυστικά τους. Για να είσαι σίγουρη ότι τα δικά σου φιλιά θα τον κάνουν να ζαλιστεί από έρωτα και όχι αναγουλιάσει από αηδία, ακολούθησε τους βασικούς κανόνες από τους μετρ του είδους.

Τα 6 βασικά βήματα

Η τεχνική του φιλιού με τη γλώσσα έχει συγκεκριμένη σειρά: 
α) γέρνεις το κεφάλι σου ελαφρά διαγώνια (για να μην χτυπήσετε τις μύτες σας) και πλησιάζεις τα χείλη σου στα δικά του
β) τα χείλη σας αγγίζονται - το στόμα είναι κλειστό 
γ) τα χείλη σου πιέζουν ελαφρά τα χείλη του - το στόμα παραμένει κλειστό
δ) τα στόματα σας ανοίγουν λίγο - οι γλώσσες σας παραμένουν μέσα
ε) τα χείλη σας παραμένουν χαλαρά και η γλώσσα σου αγγίζει απαλά τη δική του 
στ) η γλώσσα σου χαϊδεύει τη δική του, χαλαρή και εύκαμπτη

Είτε σου πάρει τριάντα δευτερόλεπτα, είτε τριάντα λεπτά για να ολοκληρωθεί το κάθε φιλί, η διαδικασία παραμένει η ίδια. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορείς -και πρέπει να συνεχίσεις- ν'αναπνέεις ελεύθερα ώστε να κάνεις τα φιλιά σου να διαρκέσουν όσο θέλεις.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Κατάπινε κανονικά. Το υγρό φιλί δεν σημαίνει σαλιωμένο φιλί. Γι' αυτό συνέχισε να καταπίνεις κατά τη διάρκεια του φιλιού όπως όταν μιλάς κι όχι να φτύνεις στο στόμα του.

Μην γλείφεις τα χείλια σου πριν το φιλί. Είναι ανάλογο αυτού που έκανε ένας διάσημος τενόρος, φτύνοντας μια ροχάλα επί σκηνής για να καθαρίσει τον λαιμό του πριν εκτελέσει μια άρια.

Η γλώσσα σου δεν είναι φασουλής για να πετάγεται έξω κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου. Περίμενε να τη χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Δεν είσαι στον οδοντίατρο, γι' αυτό μην ανοίγεις διάπλατα τη στόμα σου. Είναι σαν να θες να του καταπιείς το κεφάλι. Περιορίσου στο άνοιγμα των χειλών του συντρόφου σου.

Μην φτάνεις στο βάθος του στόματος με τη γλώσσα. Το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να του προκαλέσεις εμετό.

Στη συνέχεια: περισσότερα μυστικά που απογειώνουν την τεχνική σου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ