Τι σκέφτεσαι όταν σε βλέπει & τον βλέπεις τσιτσίδι | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:00
3/6/2014

Τι σκέφτεσαι όταν σε βλέπει & τον βλέπεις τσιτσίδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H sex έξπερτ Τρέισι Κοξ μας αποκαλύπτει τις πέντε κορυφαίες σκέψεις που κάνουν άντρες και γυναίκες στη θέα του γυμνού κορμιού του παρτενέρ τους, μόλις τον βλέπουν για πρώτη φορά.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Κι εσύ, τι σκέφτεσαι: </b>  <b>Πρώτα θα τσεκάρεις όλο του το σώμα:</b>  Φυσικά και κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται για την σωματική κατάσταση του αγαπημένου της. Δεν είναι ότι θα τον παρατήσει αν έχει κο

Κι εσύ, τι σκέφτεσαι: Πρώτα θα τσεκάρεις όλο του το σώμα: Φυσικά και κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται για την σωματική κατάσταση του αγαπημένου της. Δεν είναι ότι θα τον παρατήσει αν έχει κοιλίτσα αλλά κι ο κοιλιακός πέτρα δεν κάνει κακό: Θα κάνεις τη σύγκρισή σου: Αν εκείνος διαθέτει κορμί αγαλματένιο, πιο πολύ από εμάς, ε, εκεί ένα μικρό κόμπλεξ μπορεί και να υπάρξει. Ποπο τι γυμνασμένα είναι τα πόδια του; Μα αυτοί οι αντρικοί γλουτοί να μην επηρεάζονται από τη βαρύτητα!, είναι μερικές μόνο από τις σκέψεις που κάνει κάθε γυναίκα. Κι έπειτα, τσεκάρουμε τα προσόντα του: Κι όμως, ένα πολύ μεγάλο πέος, μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει σε μια γυναίκα, σε αντίθεση με ό,τι εκείνος φαντάζεταιι. Ένα μέτριο μέγεθος σε κάνει να σκας χαμόγελο κι ένα μικρό δημιουργεί μεν προβληματισμό αλλά ανοίγει τους ορίζοντες σε ακόμα καλύτερα προκαταρκτικά. Έπειτα, τσεκάρουμε τη στύση του: Αν στύση δεν υπάρχει, μια γυναίκα παίρνει το φταίξιμο πάνω της. Αν όλα πάνε καλά, προχωράμε στην επόμενη σκέψη. Θα τσεκάρουμε πως αντιδράς στη γύμνια μας: Με μια ματιά προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως αυτό που βλέπει του αρέσει. Τι δεν προσέχει μια γυναίκα: Μια γυναίκα εύκολα μπορεί να παρατηρήσει μια σειρά πραγμάτων πάνω στο γυμνό αρσενικό, ακόμα και την ελιά στον πισινό του ή αν έχει κάνει αποτρίχωση ή σολάριουμ. Η Κοξ πάντως επιμένει πως όσο καλό κι αν είναι ένα γυμνό κορμί, οι άνθρωποι ερωτεύονται πρώτα ένα όμορφο πρόσωπο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ