Τι σκέφτεσαι όταν σε βλέπει & τον βλέπεις τσιτσίδι | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:00
3/6/2014

Τι σκέφτεσαι όταν σε βλέπει & τον βλέπεις τσιτσίδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H sex έξπερτ Τρέισι Κοξ μας αποκαλύπτει τις πέντε κορυφαίες σκέψεις που κάνουν άντρες και γυναίκες στη θέα του γυμνού κορμιού του παρτενέρ τους, μόλις τον βλέπουν για πρώτη φορά.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Η ντροπή, μικρή ή μεγάλη, αφορά και τα δύο φύλα στην πρώτη τους επαφή και οι σκέψεις που κάνουν και οι δύο μπορεί να προδοθεί από τη γλώσσα του σώματος.   <b>Τι σκέφτονται οι άντρες:</b>  <b>Ναι, θα κ

Η ντροπή, μικρή ή μεγάλη, αφορά και τα δύο φύλα στην πρώτη τους επαφή και οι σκέψεις που κάνουν και οι δύο μπορεί να προδοθεί από τη γλώσσα του σώματος. Τι σκέφτονται οι άντρες: Ναι, θα κάνω σεξ: Φυσικά κι όταν βρεθείς- όχι κατά λάθος- μπροστά του γυμνή, ξέρει πως αυτό που σκέφτεται κάθε στιγμή, το σεξ, θα γίνει πραγματικότητα. Φυσικά και η πρώτη του σκέψη είναι πως θα περάσει καλά αλλά σύντομα αυτή τη θετική σκέψη, διαδέχεται μια πιο δύσκολη: Είναι το πέος μου αρκετά μεγάλο; Αντίθετα με εμάς τα θηλυκά που τα προσόντα μας είναι εμφανή άμεσα κι απλά, το δικό του εργαλείο θέλει το χρόνο του να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Βεβαίως και ψάχνει σημάδια στο πρόσωπό σου για να καταλάβει αν το θέαμα σου αρέσει και αν πιάσει το νόημα πως πέρασε το τεστ, μια τρίτη σκέψη ξεκινά: Κι αν δεν τα καταφέρω; Οι γυναίκες εύκολα μπορούν να προσποιηθούν την ηδονή. Οι άντρες και τεχνικά να το πάρεις, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή. Αν φυσικά αυτό που βλέπει του αρέσει, θα πέσει στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη και ξέρει πως θα τα καταφέρει. Έπειτα κοιτάζει το στήθος σου: Αφού ξεπεράσει τις δικές του φοβίες, ξεκινά να επεξεργάζεται το σώμα σου. Εννοείται πως το στοίχημα που θέλει να κερδίσει είναι το τέλειο στήθος σου και χωρίς σουτιέν να το στηρίζει. Έπειτα, τσεκάρει την μικρή σου περιοχή: Πόσο αποτριχωμένη είσαι, πόσο περιποιημένη είσαι, πόση αυτοπεποίθηση διαθέτει η μικρή περιοχή. Κι εσύ, πόση σιγουριά έχεις για το σώμα σου; Αν με το ένα χέρι κρύβεις το στήθος, με το άλλο την μικρή περιοχή και καμπυοριάζεις ολόκληρη, καταλαβαίνει πως και το σεξ το ίδιο ντροπαλό θα είναι. Αν σταθείς αγέρωχη με τα πάχη σου- κάλλη σου, θα σε λατρέψει. Τι δεν προσέχει καθόλου: Το βάρος σου: ζυγαριά στα μάτια του δεν έχει, ούτε υπολογίζει κρυφά πόσα κιλά είσαι. Μέχρι να φτάσετε γυμνοί στο κρεβάτι, χαζός δεν είναι, το χούφτωμά του το έχει κάνει και ξέρει που πάει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ