Τι σημαίνει Κάμα Σούτρα & άλλα 5 μυστικά σεξ | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
16:14
20/11/2013

Τι σημαίνει Κάμα Σούτρα & άλλα 5 μυστικά σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Άπειρα τα σέξι μυστικά!
Άπειρα τα σέξι μυστικά!

Αποκαλυπτικές έρευνες, πικάντικες ειδήσεις, πιπεράτα θέματα και πολλά ακόμη που θέλετε να ξέρετε, αλλά ντρέπεστε να ρωτήσετε...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

A. Τι σημαίνει Κάμα Σούτρα;


Η ακριβής μετάφρασή του είναι «Σύνολο τεχνικών και κανόνων για τον έρωτα». Πρόκειται για το πλέον κλασικό ερωτικό έργο της σανσκριτικής φιλολογίας, όπου περιγράφονται όλες οι σεξουαλικές στάσεις και οι παραλλαγές τους.

 

B. 13 λεπτά κρατά το καλό σεξ!

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Society for Sex Therapy and Research, το καλύτερο σεξ δεν ξεπερνά τα 13΄.

Ως «ιδανική διάρκεια» προσδιόρισαν τα 7΄ έως 13΄(χωρίς τα προκαταρκτικά). Διάρκεια μικρότερη των 2΄ χαρακτηρίζεται ως «υπερβολικά σύντομη», γύρω στα 5΄ ως «επαρκής», ενώ πάνω από 20΄ έως «υπερβολικά πολύ».

19 φορές ημερησίως κάνουν σεξουαλικές σκέψεις οι άντρες, ενώ οι γυναίκες περίπου 10 φορές.

 

Γ. Ισχύει ότι «όποιος έχει μεγάλη μύτη έχει και μεγάλο...»;

Το μέγεθος του πέους εξαρτάται κυρίως από την κληρονομικότητα. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη που να συσχετίζει το μήκος του ανδρικού μορίου με το μέγεθος της μύτης, το σωματικό ύψος, τις διαστάσεις της κοιλιάς, την περίμετρο των μπράτσων, το μήκος των δαχτύλων, το σχήμα του αντίχειρα ή το νούμερο του... παπουτσιού. Βεβαίως υπάρχουν πολλές τέτοιου είδους αναφορές στις λαϊκές παραδόσεις κάποιων λαών. Για παράδειγμα, οι Κινέζοι πιστεύουν ότι μια λεπτή ή παχιά μύτη φανερώνει το πάχος του πέους, ενώ αντίστοιχα το μέγεθος των πτερυγίων των αυτιών αποκαλύπτει το μέγεθος των όρχεων.

 

Δ. Παγκόσμιο ρεκόρ οργασμών

Οι περισσότεροι ανδρικοί οργασμοί που έχουν καταγραφεί μέσα σε μία ώρα είναι 16 (!), όπου ο μεγαλύτερος σε διάρκεια κράτησε 10 δευτερόλεπτα και ο ταχύτερος μόλις 1 δευτερόλεπτο. Το αντίστοιχο γυναικείο ρεκόρ σε μία ώρα είναι 134 οργασμοί.

 

Ε. Η εξίσωση της ερωτικής επιθυμίας

Σύμφωνα με τον δρα Rob Hicks, τα κύρια συστατικά της τέλειας συνταγής για το... ξαναζωντάνεμα του έρωτα στη ζωή των ζευγαριών μπορούν να περιγραφούν από μία απλή εξίσωση:

Σεξουαλική ετοιμότητα = Άνδρας + Γυναίκα Χ Κατάλληλο περιβάλλον
                                        Χρόνος + Φαγητό

Δηλαδή ένας άνδρας, μία γυναίκα, χρόνος και για τους δύο, γευστικό φαγητό και ρομαντικό σκηνικό - τόσο απλό!

Το 87% των ενήλικων Ελλήνων, αντρών και γυναικών, δηλώνει ότι κάνει έρωτα τουλάχιστον μία φορά εβδομαδιαίως.

 

ΣΤ. Έχεις ωορρηξία; Είσαι πιο ελκυστική!

Οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα οιστρογόνων είναι πιο ελκυστικές, αφού, όπως σημειώνουν Βρετανοί ερευνητές, «υπάρχει ισχυρός και άμεσος συσχετισμός ανάμεσα στα επίπεδα οιστρογόνων και στο πόσο ελκυστική, υγιής και θηλυκή δείχνει μια γυναίκα».

Τα μέγιστα επίπεδα οιστρογόνων συμπίπτουν χρονικά με την ωορρηξία, συνήθως ανάμεσα στη 14η και τη 17η ημέρα σε περιοδικό κύκλο 28 ημερών, η οποία είναι, σύμφωνα με άλλες μελέτες, η στιγμή που κάθε γυναίκα έχει τη μεγαλύτερη ερωτική διάθεση και ταυτόχρονα βρίσκεται στην αιχμή της γοητείας της, οπότε μπορεί να σαγηνεύσει ευκολότερα το ερωτικό της ταίρι...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ