Τι πιστεύεις πως ανάβει τα αρσενικά αλλά δεν... | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:20
15/5/2013

Τι πιστεύεις πως ανάβει τα αρσενικά αλλά δεν...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νομίζεις πως είσαι θεά του σεξ; Πιστεύεις πως τον ανάβεις στο πι και φι; Θεωρείς πως στο σεξ είσαι δασκάλα; Ναι, ναι, μπορεί να κάνεις και λάθος. Ναι ναι, μπορεί αντί να τον ανάβεις όπως θεωρείς, απλά να τον σβήνεις!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>1. Παιχνίδι με τις θηλές του!</b>  Για εμάς τα κορίτσια, το παιχνίδι με τις θηλές αποτελεί λατρεία και εμμονή που οδηγεί στον οργασμό. Το γυναικείο στήθος αποτελεί μια από τις βασικές ερωτογενείς ζ

1. Παιχνίδι με τις θηλές του! Για εμάς τα κορίτσια, το παιχνίδι με τις θηλές αποτελεί λατρεία και εμμονή που οδηγεί στον οργασμό. Το γυναικείο στήθος αποτελεί μια από τις βασικές ερωτογενείς ζώνες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως συμβαίνει το ίδιο με τοπ ανδρικό στήθος. Οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν να παίζεις με τις ρωγίτσες τους, ούτε να τις στρίβεις, να τις τσιμπάς ή να τις γλύφεις. Αν θεωρεί περίεργη την όλη φάση, απόφυγέ την ή μίλησε μαζί του. 2. Σηκώσαμε τη γειτονιά με τις τσιρίδες σου! Σου είπαν να μην είσαι η Μαρία της Σιωπής κι εσύ είπες να ξεσηκώσεις τη γειτονιά από την ηδονή. Προφανώς δεν παίζετε σε ερωτική ταινία και προφανέστατα, οι τοίχοι δεν έχουν όση ηχομόνωση θα θέλαμε όλοι. Μην απορήσεις λοιπόν που ο καλός σου δεν ανάβει και δεν καίγεται όταν τσιρίζεις στο αυτί του τα αισθησιακά κατά την άποψή σου αχ κα βαχ. Το θέμα είναι να απελευθερωθείς και να μην φωνάζεις για να φωνάζεις αλλά γιατί το νιώθεις! 3. Μωρό μου μωράκι μου! Θέλεις να παίζεις το μωρό, την παιδούλα στο κρεβάτι και παρουσιάζεσαι μπροστά του με τα βρακάκια Hello Kitty και μιλάς μόνο μωρουδίστικα! Όπως καταλαβαίνεις άντρας είναι και δεν θέλει να κάνει την νταντά! Σέξι με το παιδικό εσώρουχο δύσκολα θα μπορούσαμε να σε χαρακτηρίσουμε. Αν το παιδικό- μωρουδιακό θέμα στο σεξ, δεν το έχετε συζητήσει, σίγουρα, μπορείς να του διώξεις κάθε ερωτισμό. Μαζί με όλα τα συναφή μωρουδίστικα γλυκόλογα που μπορούν να εξαφανίσουν τη στύση του στο λεπτό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ