Τι λέει και τι εννοεί όταν μιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:30
27/9/2018

Τι λέει και τι εννοεί όταν μιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για να μη χαθείς στη... μετάφραση

Δεν αποτελεί μυστικό πως οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα ενός άντρα δεν είναι πάντοτε ίδιες με αυτές που περνούν από το μυαλό του. Παρ'όλα αυτά, για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιες, μία από τις περιπτώσεις που τα περισσότερα από αυτά που λέει συμβαδίζουν με τις σκέψεις του, είναι το σεξ. Αν χρειάζεσαι έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό για όσα μπορεί να τον ακούσεις να λέει και τι ακριβώς εννοεί λέγοντας τα, εμείς σου τον έχουμε έτοιμο και στον παρουσιάζουμε:

 

Διάβασε κι αυτό: Hilaria Baldwin: Αυτή είναι η άσκηση που εξασφαλίζει καλύτερο σεξ [video]

 

Τι λέει: «Μίλα μου βρώμικα» / Τι εννοεί: «Θέλω να μιλήσεις πραγματικά βρώμικα»

Όταν τον ακούσεις να σου ζητάει από μόνος του να μιλήσεις βρώμικα, ένα μεγάλο μέρος του περιμένει να ξεφύγεις από τις κλασσικές, απλώς σέξι διηγήσεις, και να πεις κάτι οριακά…παράνομο. Εντάξει, αστειεύομαι, αλλά είναι η στιγμή που σου δίνει το ελεύθερο να αφεθείς πλήρως και να μοιραστείς ό,τι kinky περνάει από το μυαλό σου. Κι αν δεν το κάνεις τώρα, τότε πότε;

Τι λέει: «Σ’αρέσει αυτό;» / Τι εννοεί: «Σ’αρέσει αυτό;»

Πρόκειται για τις λίγες περιπτώσεις που τα λόγια του συνάδουν 100% με τις σκέψεις του. Και προφανώς αυτή η ερώτηση είναι πολύ πιο σέξι από το να σε ρωτήσει «είσαι οκ, τα κάνω όλα εντάξει;»

 

Διάβασε κι αυτό: 10 πράγματα που δεν ήξερες για το γυναικείο οργασμό

 

Τι λέει: «Θα τελειώσω» / Τι εννοεί: «Στο λέω για να είσαι ενήμερη, προετοιμασμένη και να μην απογοητευτείς»

Υπάρχει κάτι τελευταίο που θα ήθελες να κάνετε πριν το μεγάλο τέλος; Μία διαφορετική στάση, κάτι που θα ήθελες να τον ακούσεις να λέει ή κάτι που θα ήθελες να κάνει εκείνος, ειδικά αν βρίσκεσαι και εσύ κοντά στον οργασμό; Ήρθε η ώρα να το πεις, γιατί φαίνεται πως δε θέλει να μείνεις με το παράπονο.

Τι λέει: «Πώς θέλεις να το κάνω;» / Τι εννοεί: «Χρειάζομαι οπωσδήποτε καθοδήγηση, νιώθω χαμένος»

Ιεραποστολικό, στα τέσσερα, ή ανάποδη καουμπόισσα; Σίγουρα θα έχεις μία αγαπημένη στάση, και σε περίπτωση που δεν την έχεις μοιραστεί μαζί του, ακόμη και λεκτικά, αυτή είναι η σωστή στιγμή να του μάθεις τι είναι αυτό που πραγματικά απογειώνει την όλη εμπειρία για εσένα.

 

Διάβασε επίσης: Επιστημονική ανάλυση: Τόσο σεξ πρέπει να κάνεις ανάλογα με την ηλικία σου

 

Τι λέει: «Έχεις λιπαντικό;» / Τι εννοεί: «Δεν νομίζω πως πρόκειται να γίνει χωρίς λιπαντικό»

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποφεύγεις αυτόν τον σημαντικό σύμμαχο, ειδικά αν η βάση του είναι το νερό, προς αποφυγή ανεπιθύμητων λεκέδων στα καθαρά σου σεντόνια.

Τι λέει: «Έλα από πάνω» / Τι εννοεί: «Κουράστηκα πολύ και θέλω να αναλάβεις δράση»

Περιττές οι εξηγήσεις. Έτσι κι αλλιώς είναι ωραίο να γίνεται ανταλλαγή ρόλων και να παίρνεις κι εσύ το πάνω χέρι μερικές φορές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ