Ταυτόχρονος οργασμός: μυστικά για να τον πετύχετε | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
11:45
30/9/2013

Ταυτόχρονος οργασμός: μυστικά για να τον πετύχετε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
O οργασμός ήρθε μαζί!
O οργασμός ήρθε μαζί!

Ο οργασμός αποτελεί από μόνος του μια εγωιστική απόλαυση. Αν τώρα θέλεις να ενώσετε τους εγωισμούς σας και να καταφέρετε τον ταυτόχρονο οργασμό, ιδού μερικά κόλπα δια χειρός της Τρέισι Κοξ, της διάσημης σεξοειδικού!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Η πραγματικότητα είναι πως ο ταυτόχρονος οργασμός είναι μύθος. Τουλάχιστον το 75% των ανδρών κορυφώνουν κάθε φορά με τις γυναίκες να υπολείπονται στο 30%.

Από εκεί και πέρα, ο ανδρικός οργασμός διαρκεί 5 με 10 δευτερόλεπτα ενώ μια γυναίκα μπορεί να φτάσει και τα 15 δευτερόλεπτα ηδονής. Στο ίδιο πλαίσιο, ένας άντρας μπορεί να έρθει σε οργασμό πολύ πιο σύντομα από μια γυναίκα. Μαθηματικά και μόνο αν το σκεφτείς, οι πιθανότητες ταυτόχρονης ηδονής περιορίζονται σε μερικά δεύτερα!

Μην μεγαλοποιείς το θέμα: αν είναι να αγχωθούμε για να τελειώσουμε μαζί, καλύτερα να μην τελειώσουμε. Ο οργασμός υπάρχει για να τον απολαμβάνεις κι όχι να τον καταδιώκεις.

Πάρα ταύτα, αν ο ταυτόχρονος οργασμός αποτελεί μεγάλο σας καημό, ιδού μερικά τιπς για να τον πετύχετε!

Μην περιμένεις να φτάσετε στον ταυτόχρονο μεγάλο Οοοοοοο, στον πρώτο γύρο. Άφησέ τον να ολοκληρώσει μια πρώτη γρήγορη φορά και στοχεύετε στον ταυτόχρονο οργασμό στην δεύτερη γύρα, που θα είναι πιο χορτάτος.

Εκτός από τον ταυτόχρονο, θέλεις και πολλαπλό; Μάθε τιπς

Η μανούβρα της γέφυρας:

Η τεχνική που συστήνουν πολλοί σεξοειδικοί για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό, μπορεί να γίνει χρήσιμη και στον ταυτόχρονο. Η βασική ιδέα θέλει εκείνον να σε ερεθίζει με φιλιά και χάδια στην κλειτορίδα μέρι το σημείο που είσαι κοντά στον οργασμό κι από εκεί και έπειτα να διεισδύσει και στον κενό αυτό χώρο να ολοκληρώσετε μαζί.

 

Επίλεξε την κατάλληλη στάση:

Η γυναίκα από πάνω ή εκείνος από πίσω, στα τέσσερα είναι ιδανικές για να ερεθίσεις τα τοιχώματα του κόλπου και να ευνοήσεις τον κολπικό οργασμό από μόνο του. Εκείνος μπορεί να ρυθμίσει τον ρυθμό διείσδυσης και να φτάσετε μαζί σε μαγικό οργασμό.

Βρώμικο σεξ: 5 τρόποι για να το "καθαρίσεις"!

Μιλήστε:

Αν δεν μιλάτε έτσι κι αλλιώς στο σεξ, έχουμε πρόβλημα. Γιατί στον ταυτόχρονο οργασμό πρέπει να δίνετε ραπόρτο για το που βρίσκεστε. Αν εκείνος κοντεύει να τελειώσει κι εσύ είσαι ακόμα στην αρχή, έχουμε πρόβλημα Χιούστον.

 

Αλλάξτε τον τρόπο ερεθισμού:

Αν βλέπετε πως δεν έρχεται ο ταυτόχρονος ή ο σκέτος οργασμός, αλλλάξτε το ρεπερτόριό σας. Στάσεις, δωμάτια, ακόμα και τραγούδια στο ερωτικό μπακράουντ μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

Ψάχνεις δονητή; 50 Αποχρώσεις του Γκρι: ιδού τα επίσημα sex toys 

Ο δονητής αυτός ο φίλος σου:

Η Κοξ επιμένει πως ο μόνος σίγουρος τρόπος για να φτάσετε μαζί στον οργασμό είναι να κλέψεις εσύ λιγάκι και να βοηθηθείς με έναν ωραίο δονητή που θα σε φτάσει πιο γρήγορα στην κορύφωση, για να προλάβεις τον καλό σου στο τέρμα. Εσύ τοποθετείς τον δονητή στην μικρή περιοχή κι εκείνος διεισδύει κανονικά και το παιχνίδι προβλέπεται άγριο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ