Τα μυστήρια της γυναικείας εκσπερμάτωσης | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
0:00
24/11/2009

Τα μυστήρια της γυναικείας εκσπερμάτωσης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κάντο όπως τα αγόρια! ΈΛα σε οργασμό με όλα τα κομφόρ!
Κάντο όπως τα αγόρια! ΈΛα σε οργασμό με όλα τα κομφόρ!

Η πρώτη που μίλησε δημόσια για τη γυναικεία εκσπερμάτωση, ήταν η τηλεοπτική Σαμάνθα του "Sex and the City", σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Έτσι, μαζί με το κυνήγι της ανακάλυψης του σημείου G, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο προσπαθούσαν να βιώσουν την δική τους γυναικεία εκσπερμάτωση, που προσομοιάζει με την αντρική. Όμως, πόσο πιθανή και πραγματική είναι η γυναικεία εκσπερμάτωση και πώς μπορείς να την βιώσεις κι εσύ;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Η πρώτη που μίλησε δημόσια για τη γυναικεία εκσπερμάτωση, ήταν η τηλεοπτική Σαμάνθα του "Sex and the City", σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Έτσι, μαζί με το κυνήγι της ανακάλυψης του σημείου G, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο προσπαθούσαν να βιώσουν την δική τους γυναικεία εκσπερμάτωση, που προσομοιάζει με την αντρική. Όμως, πόσο πιθανή και πραγματική είναι η γυναικεία εκσπερμάτωση και πώς μπορείς να την βιώσεις κι εσύ;

1. Τι εννοούμε με τον όρο γυναικεία εκσπερμάτωση: η γυναικεία εκσπερμάτωση προκύπτει όταν τα κολπικά υγρά εκτοξεύονται από το κόλπο σου, κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Ορισμένες γυναίκες το περιγράφουν σαν αναβρασμό ή εκτόξευση ενός πίδακα, ενώ πολλές άλλες δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της θηλυκής εκσπερμάτωσης και φοβούνται ότι απλώς "λέρωσαν τα σεντόνια" με αποτέλεσμα να αρχίσουν να νιώθουν μια απέχθεια για τις πραγματικά ικανοποιητικές ερωτικές επαφές (...τι κρίμα!).
2. Πόσο συχνή είναι η γυναικεία εκσπερμάτωση; Η αλήθεια έιναι ότι η γυναικεία εκσπερμάτωση δεν είναι καθόλου συχνή. Ενώ ένα 50% των γυναικών αναφέρει ότι μπορεί να την έχει βιώσει, κάποιες από αυτές τις γυναίκες λένε ότι επρόκειτο για μια μόνο φορά στη ζωή τους και ποτέ ξανά. Έτσι, το ακριβές ποσοστό των γυναικών που φτάνουν να εκσπερματώσουν δεν είναι ακριβές. Σε πείραμα των διάσημων ερευνητών Μάστερ και Τζόνσον (Masters and Johnson's) σε περισσότερες από 400 γυναίκες τη δεκαετία του 1970, δεν καταγράφηκε καμία γυναικεία εκσπερμάτωση. Ωστόσο, ορισμένοι γυναικολόγοι σήμερα, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει μια σημαντική μειονότητα γυναικών που βιώνουν αυτή την εμπειρία που προσομοιάζει στην ανδρική εκσπερμάτωση.
3. Ποιά είναι η ποσότητα των υγρών που παράγονται; Ορισμένες γυναίκες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σεξουαλικότητα, επιβεβαιώνουν την παραγωγή λίτρων κολπικών υγρών, κατά τη διάρκεια ενός και μόνο οργασμού. Πάντως ο διάσημος γκουρού του έρωτα και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου που βεβαιώνει την ύπαρξη του σημείου G, Μπέβερλι Γουίπλ (Beverley Whipple), υποστηρίζει ότι η ποσότητα των υγρών που μπορεί να παράγει μια γυναίκα σε έναν μοναδικό οργασμό είναι ανάλογη με αυτή ενός φλιτζανιού.
4. Συνδέεται η γυναικεία εκσπερμάτωση με διαρροή ούρων; Μέχρι το 1980, πολλοί γιατροί συνέδεαν το φαινόμενο της εκσπερμάτωση των γυναικών με τη διαρροή ούρων. Γι' αυτό και καλούσαν τις γυναίκες να κάνουν όσες περισσότερες ασκήσεις Κέγκελ μπορούσαν για να ενδυναμώσουν τους πυελικούς τους μυς. Σίγουρα, κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως και σε άλλες δραστηριότητες (γέλιο, βήχας), υπάρχει η περίπτωση της απώλειας μιας ποσότητας ούρων, εξαιτίας της στρεσογόνου ακράτειας. Σ' αυτή την περίπτωση εντάσσονται ως επί τω πλείστον οι γυναίκες που έχουν γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, αλλά αυτές οι διαρροές δεν σχετίζονται με τον οργασμό και συμβαίνουν κατά τη διάρκεια είτε των προκαταρκτικών, είτε στην αρχή της διείσδυσης.
5. Τι σχέση έχει το σημείο G με την γυναικεία εκσπερμάτωση; όπως είναι γνωστό το σημείο G εντοπίστηκε το 1950 από τον Ernest Grafenberg και πρόκειται για την περιοχή εκείνη που που βρίσκεται στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου. Η διέγερση του σημείου αυτού, μπορεί να προκαλέσει έναν εντονότατο οργασμό και ίσως να πυροδοτεί τη γυναικεία εσπερμάτωση. Το σημείο G περιγράφεται σαν ένα μικρό μπαλάκι 0,8 εκατοστών το πολύ, ενώ βιβλιογραφικά αναφέρεται ότι είναι παραπλήσιο του προστάτη που έχουν οι άντρες.

6. Τι ρόλο παίζουν οι αδένες του Skene; Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πιο πρόσφατες έρευνες, η πηγή των υγρών της θηλυκής εκσπερμάτωσης εντοπίζεται σε κάποιους μικροσκοπικούς αδένες που ονομάζονται "αδένες του Skene", οι οποίοι βρίσκονται εκατέρωθεν της ουρήθρας, αλλά δεν τροφοδοτούνται από την ουροδόχο κύστη, ούτε επικοινωνούν μ' αυτήν. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι αδένες είναι που παράγουν τα εκρηκτικά υγρά που εκτοξεύονται κατά το οργασμό σου και προκαλούν τη λεγόμενη τη γυναικεία εκσπερμάτωση.
7. Ποιά είναι η σύσταση των υγρών της εκσπερμάτωσης; Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια εκτεταμένη έρευνα για τη θηλυκή εκσπερμάτωση, αλλά το γεγονός είναι πως κάποιες γυναίκες τη βιώνουν και πως τα συγκεκριμένα υγρά δεν περιέχουν ούρα, είναι αλκαλικής σύστασης, έχουν χρώμα διαυγές, δεν μυρίζουν και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν τα σεντόνια, ή τα ρούχα. Οι σχετικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα υγρά αυτά περιέχουν παρόμοια χημικά συστατικά με το υγρό που παράγεται από τον προστάτη, αλλά επιπλέον περιέχει γλυκόζη και φρουκτόζη.
8. Τι πρέπει να κρατήσεις;  Είναι σαφές ότι μόνο μια μειοψηφία γυναικών φτάνει στην εκσπερμάτωση κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Ακόμα και να σου συμβεί, είναι εξίσου πιθανό να μην κατανοήσεις απόλυτα το γεγονός. Εφόσον οι έρευνες πάνω στο ζήτημα συνεχιστούν, θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια για τη γυναικεία εκσπερμάτωση.
Ωστόσο, αν βρίσκεσαι ανάμεσα στις τυχερές, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, αφού τα αγόρια βλέπουν με πολύ θετική διάθεση την ικανότητά τους να σε ανάψουν τόσο πολύ που να σε κάνουν να φτάσεις σε ένα τόσο θεαματικό οργασμό! Άρα απλά χαλάρωσε κι απόλαυσε τον!
 
"Εσένα σου έχει συμβεί;"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ