Τα ατυχήματα στο σεξ είναι πιο συνηθισμένα απ' όσο νομίζεις | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:27
17/10

Τα ατυχήματα στο σεξ είναι πιο συνηθισμένα απ' όσο νομίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σου έχει τύχει να πέσεις κάτω από το κρεβάτι την ώρα του σεξ και να αναρωτηθείς -αφού προηγουμένως έχεις σκάσει στα γέλια- «μα, πώς συνέβη αυτό;». Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι τα ατυχήματα στην κρεβατοκάμαρα είναι πιο συνηθισμένα απ 'όσο νομίζετε.

Στην πραγματικότητα, η μελέτη - η οποία εξέτασε 800 άτομα ως προς τη σεξουαλική τους ζωή - αποκάλυψε ότι στο 99% όλων των συμμετεχόντων έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στην κρεβατοκάμαρα.

Για παράδειγμα το 45% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι έχει πέσει από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το 34% των γυναικών και το 32% των ανδρών αποκάλυψαν ότι είχαν τυχαία χτυπήσει με το άλλο άτομο κατά τη διάρκεια του σεξ (με τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα να είναι οι... κουτουλιές).

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που του “κόβουν” την όρεξη για σεξ

Σύμφωνα με τη μελέτη που πραγματοποίησε το Superdrug, το 13% «κατά λάθος ούρησε» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ενώ το 6% των ανδρών και σχεδόν το 4% των γυναικών «αφόδευσαν κατά λάθος».

Και φαίνεται ότι οι σωματικές λειτουργίες δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, αφού το 12% των γυναικών και σχεδόν το 20% των ανδρών αποκάλυψαν ότι ένα ζήτημα σχετικό με την αντοχή είχε προκαλέσει μια αμήχανη σεξουαλική στιγμή.

Αυτό το διάβασες; 10 σημάδια που φανερώνουν ότι σε αγαπάει -ακόμη κι αν δεν το λέει

Από το τράβηγμα των μυών μέχρι και τα εγκαύματα, οι τραυματισμοί είναι τόσο επώδυνοι που τo 1/5 των συμμετεχόντων στην έρευνα παραδέχτηκε ότι ζήτησε άδεια την επόμενη μέρα από τη δουλειά του.

Για αυτό ας είσαι προσεκτική και στο υπνοδωμάτιο σου. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού.