Τα ατυχήματα στο σεξ είναι πιο συνηθισμένα απ' όσο νομίζεις | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:27
17/10/2018

Τα ατυχήματα στο σεξ είναι πιο συνηθισμένα απ' όσο νομίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σου έχει τύχει να πέσεις κάτω από το κρεβάτι την ώρα του σεξ και να αναρωτηθείς -αφού προηγουμένως έχεις σκάσει στα γέλια- «μα, πώς συνέβη αυτό;». Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι τα ατυχήματα στην κρεβατοκάμαρα είναι πιο συνηθισμένα απ 'όσο νομίζετε.

Στην πραγματικότητα, η μελέτη - η οποία εξέτασε 800 άτομα ως προς τη σεξουαλική τους ζωή - αποκάλυψε ότι στο 99% όλων των συμμετεχόντων έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στην κρεβατοκάμαρα.

Για παράδειγμα το 45% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι έχει πέσει από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το 34% των γυναικών και το 32% των ανδρών αποκάλυψαν ότι είχαν τυχαία χτυπήσει με το άλλο άτομο κατά τη διάρκεια του σεξ (με τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα να είναι οι... κουτουλιές).

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που του “κόβουν” την όρεξη για σεξ

Σύμφωνα με τη μελέτη που πραγματοποίησε το Superdrug, το 13% «κατά λάθος ούρησε» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ενώ το 6% των ανδρών και σχεδόν το 4% των γυναικών «αφόδευσαν κατά λάθος».

Και φαίνεται ότι οι σωματικές λειτουργίες δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, αφού το 12% των γυναικών και σχεδόν το 20% των ανδρών αποκάλυψαν ότι ένα ζήτημα σχετικό με την αντοχή είχε προκαλέσει μια αμήχανη σεξουαλική στιγμή.

Αυτό το διάβασες; 10 σημάδια που φανερώνουν ότι σε αγαπάει -ακόμη κι αν δεν το λέει

Από το τράβηγμα των μυών μέχρι και τα εγκαύματα, οι τραυματισμοί είναι τόσο επώδυνοι που τo 1/5 των συμμετεχόντων στην έρευνα παραδέχτηκε ότι ζήτησε άδεια την επόμενη μέρα από τη δουλειά του.

Για αυτό ας είσαι προσεκτική και στο υπνοδωμάτιο σου. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν παντού.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ