Τα 6 σημάδια ότι δεν σε θέλει μόνο για σεξ | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
19:03
5/7/2015

Τα 6 σημάδια ότι δεν σε θέλει μόνο για σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που μπορείς εύκολα να διακρίνεις στον τρόπο που κάνετε σεξ και εγγυώνται ότι εκείνος ήρθε για να μείνει, αφού δείχνουν ότι ήδη έχει αρχίσει να σ' ερωτεύεται.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το σεξ με έναν καινούργιο εραστή είναι συνήθως των... άκρων: είτε θα είναι απογοητευτικό, είτε εξαιρετικό, γεμάτο πόθο, πάθος, ένταση και νέες συγκινήσεις. Όμως όταν μπαίνει ο αληθινός έρωτας στη μέση

Το σεξ με έναν καινούργιο εραστή είναι συνήθως των... άκρων: είτε θα είναι απογοητευτικό, είτε εξαιρετικό, γεμάτο πόθο, πάθος, ένταση και νέες συγκινήσεις. Όμως όταν μπαίνει ο αληθινός έρωτας στη μέση, τα πράγματα αναβαθμίζονται σε μια άλλη διάσταση που κάνει τη σεξουαλική πράξη να μοιάζει με σχεδόν μεταφυσική εμπειρία. Πώς θα καταλάβεις τη διαφορά; Απλά ψάξε για τα σημάδια που θα σου αποκαλύψουν την αλήθεια: είσαι για εκείνον απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα, ή το κορίτσι που έχει ερωτευθεί;
1. Σε φιλάει παντού, περισσότερο και συχνότερα Ο τρόπος που σε φιλάει μαρτυράει πολλά για τη σχέση σας. Όταν τα φιλιά του είναι παθιασμένα, βαθιά και αργόσυρτα σημαίνει ότι νιώθει για σένα έντονο πόθο, ενώ όταν σε γεμίζει φιλιά παντού σου δείχνει ότι του αρέσεις όπως είσαι ακριβώς κι ότι δεν σε χορταίνει.
2. Δεν βιάζεται να περάσει στο ψητό Ένας άντρας που ενδιαφέρεται μόνο για τη επιδερμική πλευρά τη σεξουαλικής επαφής θα αφιερώσει στα προκαταρκτικά ακριβώς όσο χρόνο χρειάζεται για να σε διεγείρει πριν τη διείσδυση κι ούτε λεπτό παραπάνω. Όταν όμως ο δικός σου φαίνεται να απολαμβάνει να σε βλέπει ν' ανάβεις κι αφού ολοκληρώσετε σε κρατάει αγκαλιά χωρίς να βιάζεται να γυρίσει πλευρό ή να σηκωθεί από το κρεβάτι, σημαίνει ότι ιεραρχεί τις ανάγκες σου ως εξίσου σημαντικές με τις δικές του ή κι ακόμη περισσότερο. Με άλλα λόγια είναι ένας ερωτοχτυπημένος άντρας!
3. Θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του Ο άντρας που ενδιαφέρεται για το τι έχεις μέσα στο μυαλό σου κι όχι μόνο γι' αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου, είναι ένας άντρας που νοιάζεται πραγματικά για σένα ως άτομο κι όχι μόνο ως ερωμένη. Παρομοίως, όταν προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς σε φτιάχνει σημαίνει ότι τον ιντριγκάρεις και δεν ψάχνει μόνο τη δική του ικανοποίηση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ