Τα 69 μονοπάτια προς την ηδονή | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
16:24
7/1/2009

Τα 69 μονοπάτια προς την ηδονή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Με λίγο 69 έρχονται τα πάνω κάτω στο κρεβάτι!
Με λίγο 69 έρχονται τα πάνω κάτω στο κρεβάτι!
Το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές, είναι σύνθημα σε μπλουζάκια, σε διαφημίσεις, παντού! Κι όμως κανένας από τους παρτενέρ σου δεν το τόλμησε κι εσύ το απέφυγες επιμελώς. Ήρθε η ώρα να μπλεχτείς στα μονοπάτια του 69 ή αλλιώς του καλύτερου ταυτόχρονου στοματικού δύο εραστών. Άλλωστε, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία της συγκεκριμένης στάσης που μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές, είναι σύνθημα σε μπλουζάκια, σε διαφημίσεις, παντού! Κι όμως κανένας από τους παρτενέρ σου δεν το τόλμησε κι εσύ το απέφυγες επιμελώς. Ήρθε η ώρα να μπλεχτείς στα μονοπάτια του 69 ή αλλιώς του καλύτερου ταυτόχρονου στοματικού δύο εραστών. Άλλωστε, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία της συγκεκριμένης στάσης που μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους.

Εκείνος το 6, εσύ το 9 (γυναίκα από πάνω)

Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα πάνω του με το πρόσωπο στραμμένο προς τα πόδια του. Ζήτα του να τυλίξει τα πόδια σου στα μπράτσα του, ανοίγοντας τα όσο περισσότερο μπορεί. Για μεγαλύτερη βοήθεια μπορεί να σε στηρίζει κρατώντας τους μηρούς ή τους γλουτούς σου ψηλά. Ενώ εκείνος σε κάνει να κελαηδάς με τη γλώσσα και τα χείλια του, εσύ παίρνεις το πέος του στο στόμα. Φρόντισε να στηρίζεσαι στους αγκώνες για να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και έτοιμα να ασχοληθούν κάνοντας μασάζ στη βάση του πέους και στους όρχεις. Αν βλέπεις πως η ηδονή που σου προσφέρει με το στόμα δεν είναι αρκετή, λίκνισε το κάτω μέρος του κορμιού σου για να φτάσει η γλώσσα του στα σημεία που επιθυμείς.

Πλεονεκτήματα:

 • Έχεις τον έλεγχο γιατί βρίσκεσαι από πάνω.

 • Μπορείς να κινείς το αιδοίο βαθιά στο στόμα του.

 • Έχεις ελεύθερα τα χέρια σου για να το ικανοποιήσεις και με αυτά.

  Μειονεκτήματα:

 • Αν έχεις μερικά παραπανίσια κιλά, πρόσεξε μην του κόψεις την ανάσα άθελά σου.

 • Αν το κάνετε στο πάτωμα, πρόσεξε τις πληγές που θα ανοίξουν στους αγκώνες σου από την τριβή με το χαλί.

   Εσύ το 6, εκείνος το 9 (εκείνος από πάνω)

   Ήρθε η σειρά σου να ξαπλώσεις ανάσκελα απολαμβάνοντας τη θέα. Όπως και πριν εκείνος θα έρθει από πάνω σου (προσέχοντας να μην αφήσει το βάρος να πέσει όλο σε εσένα) με το κεφάλι στραμμένο στην περιοχή των γεννητικών σου οργάνων. Κράτησε τα πόδια σου ελαφρώς ανοιγμένα για να μπορεί να περιποιηθεί την ευαίσθητη περιοχή σε όλο της το μεγαλείο από την κλειτορίδα μέχρι πίσω. Από την άλλη μεριά, εσύ θα πάρεις στο στόμα το πέος του και με τα χέρια θα μπορείς να δώσεις την προσοχή που αξίζει στο σύνολο της βουβωνικής περιοχής.

   Πλεονεκτήματα:

  • Μπορείς να δεις και να ερεθίσεις σημεία του σώματος του που ήταν κρυμμένα μέχρι σήμερα.

  • Εκείνος μπορεί να σε περιποιηθεί όπως σου αξίζει έχοντας τον έλεγχο των κινήσεων.

   Μειονεκτήματα:

  • Αν η ευχαρίστηση τον καταλάβει, μπορεί εύκολα να σε πνίξει πιέζοντας το πέος του βαθιά στο λαιμό σου.

  • Εκείνος έχει τον έλεγχο των κινήσεων και δύσκολα θα μπορείς να διαμαρτυρηθείς.

   69 στο πλάι
   Σε αυτή την παραλλαγή εσύ και ο καλός σου ξαπλώνετε στο πλάι με τα σώματά σας να βλέπουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το πλεονέκτημα βρίσκεται στο ότι σε αυτή τη στάση κανένας από τους δύο δεν ρίχνει το βάρος του στον άλλο και είστε άνετοι. Επιπλέον, εδώ η υπεροχή και ο έλεγχος είναι μοιρασμένος στη μέση.

   Πλεονεκτήματα:

  • Δεν θα ανησυχείς για τα παραπανίσια κιλάκια.

   Μειονεκτήματα:

  • Υπάρχει η περίπτωση πολλά από τα υγρά σας (δικά του και δικά σου) να γλιστρούν από την μια μεριά του στόματος (ή προσώπου) , αλλά για κάποιους αυτό μπορεί να είναι και πλεονέκτημα ή επιβράβευση για τον κόπο σας.

   Και η παραλλαγή της παραλλαγής

   Προσοχή: για την επίτευξη της συγκεκριμένης στάσης χρειάζεται ένας άντρας με γυμνασμένα μπράτσα και πόδια και μια γυναίκα με καλή αναπνευστική λειτουργία. Μην το προσπαθήσεις αν δεν είσαι σίγουρη πως διαθέτεις με τον καλό σου τα παραπάνω στοιχεία.

   Εκείνος στέκεται όρθιος κρατώντας σε ανάποδα από τα πόδια ή τη μέση. Το πρόσωπό σου είναι στραμμένο προς το πέος του και το κεφάλι σου βρίσκεται στο ύψος των γεννητικών του οργάνων. Κατόπιν επιδίδεστε και οι δύο στο καλύτερο στοματικό έρωτα.

   Πλεονεκτήματα:

  • Εκείνος αναλαμβάνει το βάρος της στάσης.

   Μειονεκτήματα:

  • Το αίμα μπορεί να ανέβει στο κεφάλι σου πολύ γρήγορα και να καταλήξεις από τον παράδεισο στο νοσοκομείο.

  • Είναι ιδιαίτερα κουραστικό για εκείνον και παράξενο για εσένα.

  • Αν σε κρατάει πολύ δυνατά για να μην πέσεις, μπορεί να καταλήξεις με μώλωπες.

   Τα απαραίτητα:

  • Ένα πακέτο χαρτομάντηλα στην άκρη του κομοδίνου

  • Να έχεις κάνει (το ίδιο και εκείνος) στοματικό έρωτα (ο ένας στον άλλο) κάποια προηγούμενη φορά για να μην αισθανθείτε άβολα. Άσε που αν ξέρεις την περιοχή, θα γνωρίζεις τι πρέπει να περιμένεις.

  • Να έχεις κάνει (το ίδιο και εκείνος) ένα γερό μπανάκι και ίσως μια καλή αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής πριν το 69. Η υγιεινή είναι σημαντική προϋπόθεση για να ξαναεπιχειρήσεις κάτι τέτοιο.

  • ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ