Στη ντουσιέρα δυο - δυο | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:47
4/2/2009

Στη ντουσιέρα δυο - δυο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αυτό θα πει διασκέδαση!
Αυτό θα πει διασκέδαση!
Λοιπόν! Εσύ και ο καλός σου έχετε κάνει σεξ παντού: στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο πάτωμα και τώρα ξεμείνατε από ιδέες. Και τώρα αναρωτιέστε τι ή καλύτερα πού; Αν είστε τύποι του υγρού στοιχείου(το σεξ στην πισίνα ή στην θάλασσα το αφήνουμε προς το παρόν μέχρι να ζεστάνει ο καιρός), υπάρχει μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε. Το σεξ στη μπανιέρα ή το ντους και όλες οι παραλλαγές και στάσεις του. Προσοχή στα γλιστρήματα και φυσικά άσε το σαπούνι να σου πέσει ελεύθερα!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Λοιπόν! Εσύ και ο καλός σου έχετε κάνει σεξ παντού: στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο πάτωμα και τώρα ξεμείνατε από ιδέες. Και τώρα αναρωτιέστε τι ή καλύτερα πού; Αν είστε τύποι του υγρού στοιχείου(το σεξ στην πισίνα ή στην θάλασσα το αφήνουμε προς το παρόν μέχρι να ζεστάνει ο καιρός), υπάρχει μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε. Το σεξ στη μπανιέρα ή το ντους και όλες οι παραλλαγές και στάσεις του. Προσοχή στα γλιστρήματα και φυσικά άσε το σαπούνι να σου πέσει ελεύθερα!

Το μέρος: μιλάμε για την μπανιέρα ή το ντους ενός τυπικού σπιτιού που δεν διαθέτει τζακούζι και άλλες πολυτελείς ανέσεις.

Τι να προσέξετε: να πατάτε και οι δύο αρκετά σταθερά και να δώσετε μεγάλη προσοχή στις προφυλάξεις (ειδικά αν δεν ακολουθείτε κάποια άλλη αντισυλληπτική μέθοδο σε συνδυασμό με το προφυλακτικό. Αν θέλεις να στολίσεις την μπανιέρα με κεράκια, πρόσεξε το ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Πλάτσα πλάτσα πλούτσα

Στέκεστε αντικριστά στο ντους. Γέρνεις την πλάτη προς τα πίσω, ακουμπώντας στον κρύο τοίχο και σηκώνοντας το ένα γόνατο Εκείνος έρχεται μπροστά σου και κρατά το ένα σου γόνατο μέσα στον αγκώνα του. Ανάλογα με τη διαφορά ύψους που έχετε (σίγουρα εκείνος θα είναι λίγο ψηλότερος) η αρχική διείσδυση θα είναι λίγο δυσκολότερη. Αρχικά, εκείνος πρέπει να λυγίσει λίγο τα γόνατα για να διεισδύσει ευκολότερα. Αν σας αρέσει η αίσθηση του τρεχούμενου νερού, τοποθετήστε το τηλέφωνο του νερού στην ειδική θήκη και αφήστε να τρέχει χλιαρό νερό από πάνω σας.

Πιάσε το σαπούνι (όρθια και στα τέσσερα)

Εσύ σκύβεις και κρατιέσαι από τη βάση της βρύσης (στην μπανιέρα ή το ντους).Στέκεσαι με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα για να κρατάς την ισορροπία σου (ειδικά αν το νερό τρέχει). Εκείνος έρχεται από πίσω και διεισδύει ενώ παράλληλα χαϊδεύει το στήθος, τα οπίσθια και την σπονδυλική στήλη.

Κόλλα στον τοίχο

Ενώ βρίσκεστε όρθιοι μέσα στο ντους, γυρίζεις στρέφοντας το κορμί προς τον τοίχο. Τα χέρια σου είναι σηκωμένα και κολλάς το σώμα στον τοίχο, ανασηκώνοντας τους γλουτούς όσο περισσότερο μπορείς. Εκείνος έρχεται από πίσω και σε κρατάει από τα χέρια ή τους γλουτούς. Αν σε κρατήσει από τους γλουτούς, πρέπει να προσέξει την ισορροπία του, τοποθετώντας το ένα του πόδι στην άκρη του σωλήνα.

Από το στόμα σου και...

Μιας και είστε και οι δύο καθαροί και φρέσκοι, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλο και στοματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις πρώτη. Πέσε στα γόνατα μπροστά του και πρόσεξε ιδιαίτερα πως θα διατηρήσεις την ισορροπία σου. Εκείνος μπορεί να κρατάει με το ένα χέρι το τηλέφωνο του ντους και με το άλλο τον τοίχο. Δύο είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις. Μην γλυστρίσεις και μην πνιγείς (ειδικά αν επιχειρήσεις να του κάνεις στοματικό σε γεμάτη μπανιέρα.

Καθισμένοι στην μπανιέρα

Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και αιθέρια έλαια αλλά όχι μέχρι επάνω. Εκείνος κάθεται και στηρίζεται με τα χέρια στα πλάγια της μπανιέρας. Εσύ τον καβαλικεύεις και κάθεσαι επάνω του. Το νερό θα σας δυσκολέψει λίγο κατά τη διείσδυση αλλά η μετέπειτα αίσθηση θα σας ανταμείψει.

Τι κάνουν τα χεράκια μου

Δοκίμασε να του δώσεις ένα χεράκι στην ηδονή κάτω από το τρεχούμενο νερό. Άφησε να τρέχει χλιαρό νερό όσο εσύ θα ασχολείσαι με το πέος και τους όρχεις του. Η αίσθηση που θα έχει θα του χαρίσει έναν ανεπανάληπτο οργασμό.

Η ανάποδη καβαλάρισσα του νερού

Βάλτον να καθίσει στην άκρη της μπανιέρας και έλα μπροστά του με το πρόσωπο και το σώμα στραμμένο προς την αντίθετη πλευρά. Τοποθέτησε τα χέρια σου πάνω στα γόνατά του και κάθισε πάνω στο πέος του.

Μην ξεχάσετε:

  • Για μια πιο ρομαντική διάθεση αφού πλησιάζει και η γιορτή των ερωτευμένων, γέμισε τον χώρο γύρω από την μπανιέρα με κεράκια και άσε μερικά αιθέρια έλαια να καίνε.

  • Καθάρισε σχολαστικά την μπανιέρα και το ντους πριν από την σεξουαλική εξόρμηση. Το νερό είναι πηγή πολλών μικροβίων και μυκητών που δεν θέλεις να κολλήσεις.

  • Για να μην γλιστράτε, μπορείς να προμηθευτείς τα ειδικά πλαστικά χαλάκια που κολλάνε στο πάτωμα τους ντους ή της μπανιέρας και αποτρέπουν τα ατυχήματα.

  • Επειδή το νερό μειώνει την φυσική λίπανση, είναι καλό να έχετε προμηθευτεί ένα λιπαντικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο για τις τρελίτσες που προετοιμάζεστε να κάνετε στο μπάνιο. Για να ανεβοκατεβαίνεις με μεγαλύτερη ευκολία και για να στηρίζεσαι περισσότερο χωρίς να κινδυνεύεις να πέσεις, ζήτα του να σε κρατάει γερά από τη μέση.

Από την Κ. Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ