Σεξυπνία: Ασθένεια ή δικαιολογία; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
22:25
22/2/2017

Σεξυπνία: Ασθένεια ή δικαιολογία;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν σου έλεγαν πως κάποιος μπορεί να κάνει σεξ στον ύπνο του δίχως να το καταλαβαίνει θα το πίστευες; Κι όμως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αν πάσχει από σεξυπνία.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πρόκειται για μια μορφή υπνοβασίας που έχει αναγνωριστεί επίσημα ως διαταραχή ύπνου από το 2003 και κατατάσσεται στις παραυπνίες.

Σύμφωνα με ψυχίατρους η σεξυπνία —μια κατάσταση για την οποία δεν υπάρχουν επαρκείς μελέτες—είναι μια διαταραχή του ύπνου παρόμοια με την υπνοβασία.

Οι πάσχοντες δεν έχουν καμία συνείδηση των πράξεών τους. Στην κατάσταση αυτή κάποιος μιλά κανονικά και ανταποκρίνεται σαν να ήταν ξύπνιος, κάνοντας σεξ δίχως στην ουσία να το καταλαβαίνει. Μάλιστα, την επόμενη δε θυμάται τίποτα απολύτως!

Βέβαια, τα ποσοστά των ατόμων που πάσχουν από σεξυπνία είναι εξαιρετικά μικρά οπότε αν κάποιος μετά από μια βραδιά πάθους, την επόμενη σου κάνει τον κινέζο μην τον δικαιολογήσεις θεωρόντας πως είναι άρρωστος, εκτός κι αν στο αποδείξει! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ