Σεξουαλικές φαντασιώσεις: τι δείχνουν για σένα | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
17:05
27/2/2013

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: τι δείχνουν για σένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Πες μου τη φαντασίωση σου, να σου πω ποια είσαι στο σεξ. Ακόμα κι αν δεν κάνεις πράξη τη φαντασίωσή σου, ακόμα κι αν δεν την έχεις εξομολογηθεί στον παρτενέρ σου, ακόμα κι αν η φαντασίωση στοιχειώνει τα όνειρά σου, μπορεί να πει πολλά για σένα και τον ερωτικό σου χαρακτήρα.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>1. Παιχνίδι ρόλων: </b>  <b>Η φαντασίωση: </b> από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις: δύο ξένοι στο μπαρ, ο αστυνομικός κι εσύ ληστής, ο γιατρός κι εσύ η νοσοκόμα, η δασκάλα και ο μαθητ

1. Παιχνίδι ρόλων: Η φαντασίωση: από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις: δύο ξένοι στο μπαρ, ο αστυνομικός κι εσύ ληστής, ο γιατρός κι εσύ η νοσοκόμα, η δασκάλα και ο μαθητής, όποιο σεξουαλικό σενάριο κι αν υποστηρίξεις, σε ανάβει και το απλό σεξ σε κάνει να βαριέσαι. Τι σημαίνει: σου αρέσει το δράμα και θα μπορούσες να είσαι πολύ καλή ηθοποιός. Ίσως η πραγματική σου ζωή να μην είναι τόσο συναρπαστική όσο θα ήθελες αλλά σίγουρα μέσα από το παιχνίδι των ρόλων, μπορείς να γίνεις για μια νύχτα η σέξι στριπτιζέρ που πάντα ονειρευόσουν.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ