Σεξ στην περίοδο: όσα πρέπει να γνωρίζεις | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
14:21
3/9/2013

Σεξ στην περίοδο: όσα πρέπει να γνωρίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σεξ και περίοδος: hot or not?
Σεξ και περίοδος: hot or not?

To σεξ στην περίοδο: ένα θέμα ταμπού, με πολλούς λεκέδες και άπειρες δικαιολογίες να μην το κάνεις. Όπως και να έχει, οι 5 ημέρες της περιόδου αποτελούν τη δικαιολογία που έχεις χρησιμοποιήσει άπειρες φορές για να αποφύγεις βαρετό σεξ με κάποιο αγόρι που δεν ήθελες.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Τι γίνεται όμως, όταν ο παρτενέρ σου δεν έχει πρόβλημα, εσύ το σκέφτεσαι λίγο και οι δυο σας έχετε όρεξη. Ποιά είναι τα πιο σημαντικά ερωτήματα που αφορούν το σεξ στην περίοδο;

 

Τα σεντόνια τα λερωμένα;

Ναι, είναι αλήθεια! Σε αυτή την επαφή όπως και σε κάθε επαφή τα σωματικά υγρά είναι πιθανό να βρεθούν στα σεντόνια. Και ναι το αίμα λεκιάζει αλλά το ίδιο λεκιάζει και η εκσπερμάτωση του και μην μου πεις πως δεν αλλάζεις σεντόνια και σε αυτή την περίπτωση.

 

Επίλεξε ένα ζευγάρι σεντόνια βαμβακερά, από τα πιο φθηνά σου κι όχι τα κεντητά της γιαγιάς.

Επίλεξε όποια ιεραποστολική παραλλαγή προτιμάς για να μειώσεις τον κίνδυνο ατυχήματος.

Επίλεξε το ντους για να το κάνετε αφού εκεί και να λερώσεις, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

 

Οι κράμπες και η πεσμένη διάθεση;

Ναι, οι μέρες εκείνες με εσένα πρησμένη, γεμάτη ακμή και κράμπες δεν είναι και οι καλύτερες για να τον σαγηνεύσεις. Κι όμως, το σεξ μπορεί να καλυτερεύσει και τη διάθεση και τις κράμπες σου όσο έχεις περίοδο. Επίλεξε την τρίτη ή τέταρτη ημέρα που ουσιαστικά η μεγάλη μπόρα έχει παρέλθει.

 

Κι αν σιχαίνεσαι;

Ουσιαστικά, το σεξ στην περίοδο υποτιμάται εξαιτίας της κουλτούρας που υπάρχει γύρω από αυτό. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι δα ότι εκκρίνεις τοξικά υγρά εκεί χαμηλά. Είναι απλά μια λειτουργία του σώματός σου! Και ναι, μπορείς να έρθεις σε οργασμό ανενόχλητη.

 

Αν εκείνος θέλει αλλά εσύ δεν ψήνεσαι;

Όπως και στο στοματικό ή στο σεξ της πίσω πόρτας ή και σε όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια, δεν χρειάζεται να κάνεις οτιδήποτε που δεν επιθυμείς για να τον ευχαριστήσεις και μόνο. Αν νιώσεις καλά εσύ και μόνο εσύ, μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και το σεξ στην περίοδο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

 

Με προφυλακτικό;

Φυσικά! Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν κάνουν διακοπές όσο έχεις περίοδο, η ωορρηξία σου έχει μικρές μεν αλλά υπάρχουσες πιθανότητες να συμβεί και το αίμα εκεί κάτω ευνοεί μύκητες αφού το Ph του κόλπου δεν είναι αυτό ακριβώς που δεν ευνοεί μολύνσεις.

Να το συζητήσετε; Φυσικά! Αν μάλιστα οι πρών του τον έστηναν στα 20 χιλιόμετρα σε κάθε περίοδό τους, ο παρτενέρ σου δεν θα ζητήσει ποτέ να το κάνετε όσο έχεις περίοδο. Πρέπει να του δείξεις και να του πεις ότι είσαι ορεξάτη.

 

Προσοχή:

Στις εναλλαγές στοματικού: είπαμε διάθεση για σεξ υπάρχει αλλά όχι και για να κάνετε εναλλαγές στο στυλ τέτοιες κόκκινες ημέρες!

 

Τα απαραίτητα:

Προφυλακτικά!

Μωρομάντηλα για να καθαρίσεις τα πάντα γρήγορα και εύκολα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ