Σεξ: όσα μαθαίνεις να σου αρέσουν (μέρος Ά) | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
11:10
12/1/2010

Σεξ: όσα μαθαίνεις να σου αρέσουν (μέρος Ά)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ας πάρουμε ένα ένα τα καυτά ζητήματα σεξουαλικής φύσης που σε απασχολούν. Εσύ και το στοματικό σεξ: μια σχέση φυγής και αηδίας. Εσύ και το πρωκτικό σεξ: δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη. Στα τέσσερα: στα δύο, ένα και κανένα. Είναι αλήθεια πως στην σημερινή εποχή υπερπροβολής του σεξ, όλο και περισσότερες γυναίκες αισθάνονται υποχρεωμένες να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ και να τους αρέσουν και από πάνω. Μην ανησυχείς! Υπάρχουν κάποια πράγματα στο σεξ που με τον καιρό, θα μάθεις να σου αρέσουν. Ξεκινάμε με το πώς και το γιατί!

Ας πάρουμε ένα ένα τα καυτά ζητήματα σεξουαλικής φύσης που σε απασχολούν. Εσύ και το στοματικό σεξ: μια σχέση φυγής και αηδίας. Εσύ και το πρωκτικό σεξ: δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη. Στα τέσσερα: στα δύο, ένα και κανένα. Είναι αλήθεια πως στην σημερινή εποχή υπερπροβολής του σεξ, όλο και περισσότερες γυναίκες αισθάνονται υποχρεωμένες να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ και να τους αρέσουν και από πάνω. Μην ανησυχείς! Υπάρχουν κάποια πράγματα στο σεξ που με τον καιρό, θα μάθεις να σου αρέσουν. Ξεκινάμε με το πώς και το γιατί!

1. Το πέος του, ένας άγνωστος στο στόμα σου: είτε δεν σου αρέσει η μυρωδιά του πέους του, είτε και η ιδέα να το βάλεις στο στόμα σου, σου προκαλεί εμετό, είτε είναι τεράστιο και πνίγεσαι προσπαθώντας να το περιποιηθείς, είτε απλά πιστεύεις πως με το στοματικό ικανοποιείται μόνο εκείνος και οι δικές σου ανάγκες μπαίνουν στην άκρη. Σε κάθε περίπτωση, η αποστροφή για τον στοματικό έρωτα (ειδικά αν πρόκειται για την πρώτη σου φορά) είναι φυσιολογική και διακρίνεται σε δύο αιτίες. Πρώτα πρώτα, θα σε ενοχλήσει η αίσθηση ου πέους στο στόμα που εκ των πραγμάτων μπορεί να σου προκαλέσει εμετός (όπως και κάθε μεγάλο αντικείμενο που μπαίνει στο λαιμό σου και δεν προορίζεται προς βρώση ή πόση). Δεύτερον, υπάρχει η ψυχολογική γυναικεία σου αποστροφή, αφού το πέος του αγαπημένου σου στο στόμα σου θυμίζει το πόσο υποταγμένη του είσαι εκείνη τη στιγμή.

Γιατί να πεις ναι στο στοματικό: Ως γυναίκα που λατρεύει τον σύντροφό της και είναι ερωτευμένη μαζί του, σίγουρα θα έχεις μια σεξουαλική όρεξη για όλο το σώμα του, συμπεριλαμβανομένου και του πέους του. Έτσι, χαρίζοντάς του ένα ωραίο στοματικό, μπορείς να σκεφτείς πως τον έχεις εσύ υπό πλήρη υποταγή, κάτω από τα χάδια και τα φιλιά σου.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο θα μπορούσες να δοκιμάσεις το στοματικό σεξ στο σύντροφό σου, είναι απλά γιατί η απόλαυση που θα του χαρίσεις είναι σχεδόν όσο παίρνει και μέσω της διείσδυσης. Αν σχέση σας στηρίζεται στην ισότητα, καλό είναι χα χαρίζετε ο ένας στον άλλο όση περισσότερη απόλαυση και πληρότητα μπορείτε. Εννοείται, πως ότι κάνεις δεν [πρέπει να γίνεται με τη βία, αλλά μέσα από διάλογο για να λύνονται τυχόν παρεξηγήσεις τύπου, δεν μου το έκανες, δεν στο κάνω.

Τιπς:

- Ζήτησέ του να φρεσκαριστεί λιγάκι (ας κάνει ένα ντουζάκι για παράδειγμα) Μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο μαζί, όπου θα φροντίσεις να καθαρίσεις με σέξι τρόπο το πέος του (δήθεν ότι του κάνεις μασάζ) και μετά θα περάσετε στο κρεβάτι για τα υπόλοιπα!

- Κατά τη διάρκεια του στοματικού, τοποθέτησε το χέρι σου γύρω από τη βάση του πέους του, για να μην φτάσει πολύ βαθιά μέσα στο λαιμό σου και για να προλάβεις να το βγάλεις προτού εκσπερματώσει εκεί (ναι υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς να σε ρωτήσουν).
- Τοποθέτησε τον εαυτό σου πάνω από εκείνον για να ελέγχεις καλύτερα τις κινήσεις του και το βαθμό διείσδυσης του πέους στο στόμα σου.

2. Άσε το ποπουδάκι μου ήσυχο: το σεξ της πίσω πόρτα μπορεί να έχει δεκάδες άντρες φανς σε όλο τον κόσμο, αλλά πολλές γυναίκες το βρίσκουν ακόμα, βρώμικο, αφύσικο, αηδιαστικό, επώδυνο, δύσκολο να το συνηθίσεις, ανούσιο αφού δεν σου προσφέρει τον οργασμό και σε κάνει να νιώθεις φτηνή.

Γιατί να πεις ναι στο πρωκτικό: σίγουρα, στο μυαλό σου, συγκεκριμένα όργανα εξυπηρετούν την σεξουαλική ηδονή και απόλαυση και άλλα είναι εκεί για να αποβάλλουν τα άχρηστα σκουπίδια του κορμιού. Δεν είναι λοιπόν αφύσικο, που σκέφτεσαι τον πρωκτό σαν ένα τέτοιο σημείο ου ούτε επιθυμείς αλλά ούτε και πιστεύεις πως μπορεί να έχει θέση στο ερωτικό παιχνίδι.

Εννοείται πως υπάρχει τρόπος για να πάρεις απόλαυση από το πρωκτικό σεξ. Αυτό προϋποθέτει πως θα γίνεται σωστά, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, χωρίς πίεση και βία, και με προοδευτικό ρυθμό για να μην γίνει τόσο επώδυνο που ούτε θα το αντέχεις, αλλά ούτε θα επιθυμήσεις να το ξανακάνεις.

Τιπς:

- Η καλή υγιεινή θα σου λύσει... τα πόδια και θα κάνει το πρωκτικό σεξ πιο εύκολο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

- Αν το πρωκτικό σεξ σε αηδιάζει, μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ο,οτιδήποτε στο κρεβάτι που δεν το θέλει. Αν ο σύντροφός σου αγαπά, θα κατανοήσει το θέμα που έχεις και ίσως με το χρόνο αισθανθείς μεγαλύτερη οικειότητα και αυτοπεποίθηση για να το δοκιμάσεις.
- Μην μπαίνεις στον πειρασμό του πρωκτικού χωρίς προφυλάξεις. Τα ΣΜΝ μεταδίδονται και μέσω του πρωκτού, ενώ τα επικίνδυνα βακτήρια της περιοχής μπορούν να μεταφερθούν ακόμα και στον κόλπο σου. Για. Αυτό μην δοκιμάσεις να γυρίσεις από το πρωκτικό στο κολπικό σεξ χρησιμοποιώντας το ίδιο προφυλακτικό.
- Το λιπαντικό είναι απαραίτητο. Και φυσικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δαχτυλάκι και μετά να διεισδύσει και το πέος του.

3. Ποιός σου είπε ότι θέλω βοηθήματα: τα σεξουαλικά παιχνίδια που σου πρότεινε να χρησιμοποιήσετε στο σεξ σου προκάλεσαν ρίγος, σε έκαναν να αισθάνεσαι λίγη και φυσικά ήδη αναρωτιέσαι για τις διαστροφές που μπορεί να έχει ο καλός σου και για την έλλειψη σοβαρών σεξουαλικών επιδόσεων δικών σου στο κρεβάτι. Είναι πολύ φυσικό να πιστεύεις πως η Φύση μας προίκισε με ό,τι χρειαζόμαστε για να ευχαριστηθούμε τον έρωτα.
Γιατί να πεις ναι στα σεξουαλικά παιχνίδια: Φυσικά, τα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα διαφέρουν μεταξύ τους και μπορείς να θέσεις τα δικά σου όρια στη χρήση τους. Ένας μικρός δονητής μπορεί να είναι οκ για εσένα, αλλά εκείνος μπορεί να τον δει σαν αντίπαλο.
Αρχικά, τα παιχνίδια αυτά μπορούν να δώσουν πνοή στην βαρετή σας σεξουαλική ζωή. Ταυτόχρονα, βάσει της ποικιλίας τους, μπορείς να βρεις εκείνο που ταιριάζει στο δικό σας

Tιπς:

- Προτού σου φέρει κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι στο κρεβάτι, ζητείστε το. Ρώτα τον τι πιστεύει κάποια άσχετη στιγμή και μπορεί να εκπλαγείς από την απάντησή του. Κάντε μαζί μια βόλτα σε κάποιο sex shop και βρείτε το παιχνίδι εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

- Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι να παραμείνει παιχνίδι και να μην γίνει απαραίτητος επισκέπτης στη σεξουαλική σας επαφή.

Μείνε συντονισμένη για το τρίο, το σεξ στα τέσσερα αλλά και τον έρωτα σε απίθανα μέρη που θα ακουθήσουν...

Από την Κατερίνα Π.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ