Σε πόση ώρα φτάνεις & φτάνει σε οργασμό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:53
24/4/2014

Σε πόση ώρα φτάνεις & φτάνει σε οργασμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Οργασμός σε πόση ώρα περνάει;
Οργασμός σε πόση ώρα περνάει;

Τελικά σε πόση ώρα κορυφώνεις και πόσα λεπτά χρειάζεται κι εκείνος να τελειώσει. Το τρένο του οργασμού, ποιά ώρα περνάει τελικά;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πρόσφατη έρευνα του ουρολόγου δρ Harry Fisch από το Presbyterian νοσοκομείου της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτει πιπεράτα στοιχεία για τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών σήμερα.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο γιατρό, τα ζευγάρια κάνουν έρωτα 2-3 φορές την εβδομάδα αλλά οι φορές αυτές δεν αρκούν για να ικανοποιήσουν τις γυναίκες.

Τα στοιχεία:

Περί το 45% των ανδρών καταφέρνουν να κορυφώσουν μέσα σε 2 λεπτά από τη στιγμή που ξεκινά η διείσδυση ενώ οι γυναίκες χρειάζονται τουλάχιστον 5 με 7 λεπτά. Με άλλα λόγια, ο μέσος άνδρας δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει τη μέση γυναίκα.

Όσο για το σεξ, οι τρεις φορές την εβδομάδα ανταποκρίνονται σε ζευγάρια που διανύουν την δεκαετία των 20 ενώ οι δύο φορές αντικατοπτρίζουν τα ζευγάρια στις δεκαετίες των 30- 50!

Ο γιατρός μιλώντας στο nerve.com αναφέρει πως τα παντρεμένα ζευγάρια άνω των 50, κάνουν σεξ λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα.

Τώρα, αν οι τρεις φορές σου φαίνονται λίγες, ο γιατρός συμπληρώνει πως κάθε ζευγάρι είναι ευτυχισμένο με διαφορετική συχνότητα σεξ. Κάποια ζευγάρια είναι ευτυχισμένα μόνο όταν το κάνουν πολύ, κάποιοι προτιμούν την ποιότητα και κάποιοι την ποσότητα.

Το κλειδί είναι να κάνετε τόσο σεξ, όσο σας κάνει και τους δύο να νιώθετε καλά! Η ποιότητα νικά πάντα την ποσότητα.

Τα κλειδιά:

-Οι άντρες που ολοκληρώνουν πριν τα 2 λεπτά ή μετά από 40, ας επισκεφτούν το γιατρό τους.

-Οι άντρες έχουν κατά μέσο όρο 11 φορές στύση σε μια μέρα.

-Το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ 7,3 λεπτά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ