Πρωινό σεξ και γυναίκες: Οι αριθμοί τα λένε όλα | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:34
6/9/2018

Πρωινό σεξ και γυναίκες: Οι αριθμοί τα λένε όλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί στις ταινίες να είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να ξεκινήσεις κανείς τη μέρα του. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματική ζωή;

Η Mattress Advisor, ένα online portal που συγκεντρώνει κριτικές για στρώματα και κρεβάτια διεξήγαγε μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1.000 άνθρωποι, εκ των οποίων το 56% ήταν γυναίκες και το υπόλοιπο 43% άντρες. Η ερώτηση ήταν κοινή για όλους:  "Πόσο συχνά κάνουν σεξ το πρωί".

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά...

Το 63% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκε ότι δεν κάνουν ποτέ σεξ το πρωί, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών έφτασε μόλις το 37%.

Ποιος είναι ο λόγος, άραγε για αυτά τα αποτελέσματα; Οι απαντήσεις κινήθηκαν αρκετά ανάμεσα στην έλλειψη χρόνου και στην αντίστοιχη ενέργειας.

Αυτό το διάβασες; 10 πράγματα που κάθε γυναίκα έχει σκεφτεί κατά τη διάρκεια του σεξ

Το 50,7% των γυναικών που ερωτήθηκαν, δεν κάνει σεξ το πρωί γιατί "δεν κάνουν κέφι". Την ίδια στιγμή, ένα 35,6% έριξε το φταίξιμο στη έλλειψη χρόνου και ένα 32.9% στην ενέργεια που τους λείπει εκείνη την ώρα.

Από την ομάδα των... πρωινών τύπων αντίστοιχα, το ποσοστό των ανδρών που το εφαρμόζουν συστηματικά έφτασε το 51% ενώ το αντίστοιχο των γυναικών έφτασε μόλις το 20%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες που βρισκόταν σε μια υγιή σχέση παραδέχονται να κάνουν περισσότερο πρωινό σεξ από εκείνους που η σχέση τους δεν τους καλύπτει.

Τροφή για σκέψη λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ