Πότε «επιβάλλεται» να κάνεις σεξ; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
23:53
20/3/2015

Πότε «επιβάλλεται» να κάνεις σεξ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν χρειάζεσαι κάποια δικαιολογία απέναντι στον εαυτό σου για να το κάψεις κάτω από τα σεντόνια, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου που θα σε αθωώσουν παμψηφεί!

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Στη ζωή μιας γυναίκας, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις αλλά και κάποιες φάσεις του κύκλου μας που κάνουν το σεξ πολύ πιο δελεαστικό και ταυτόχρονα πολύ πιο απολαυστικό απ’ όλες τις υπόλοιπες. Μά

Στη ζωή μιας γυναίκας, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις αλλά και κάποιες φάσεις του κύκλου μας που κάνουν το σεξ πολύ πιο δελεαστικό και ταυτόχρονα πολύ πιο απολαυστικό απ' όλες τις υπόλοιπες. Μάθε να τις εντοπίζεις εγκαίρως ώστε να μπορείς να προβλέψεις πότε αξίζει να ξεκλέψεις λίγη ώρα από το πρόγραμμα σου και να επωφεληθείς στο μέγιστο για την προνοητικότητα σου:

1. Πριν από μια σημαντική συνάντηση

Όλες οι σχετικές επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν πως η σεξουαλική πράξη ηρεμεί τα νεύρα, ρίχνει την αρτηριακή πίεση και μειώνει το στρες. Μάλιστα, σύμφωνα τα ευρήματα ενός εξειδικευμένου πειράματος, όσοι είχαν κάνει έρωτα πριν από τη δημόσια ομιλία τους ήταν οι λιγότερο αγχωμένοι. Τι περιμένεις λοιπόν; Ακόμα κι η παρουσίαση να μην πάει καλά τουλάχιστον θα έχεις ευχάριστη ανάμνηση από την όλη εμπειρία.

2. Τα πρωινά

Παρά την επικρατούσα αντίληψη ότι το σεξ είναι νυχτερινή δραστηριότητα, οι επιστήμονες ανατρέπουν τα δεδομένα, αποδεικνύοντας ότι το πρωινό σεξ είναι καλύτερο τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες: «Το πρωί τα επίπεδα της τεστοστερόνης και γενικότερα η ενεργητικότητα είναι πιο ψηλά απ' ότι το βράδυ. Ταυτόχρονα, η οξυτοκίνη που παράγεται κατά την ερωτική πράξη ενισχύει τον δεσμό του ζευγαριού, ενώ οι ενδορφίνες ανεβάζουν τη διάθεση μας για ολόκληρη την ημέρα» λέει η καθηγήτρια σεξολογίας Τζέσικα Ο'Ρέιλι. Άλλωστε, να μην ξεχνάμε κι ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ