Πόσο κίνκυ είναι οι σέξι φαντασιώσεις σου; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
20:20
6/11/2014

Πόσο κίνκυ είναι οι σέξι φαντασιώσεις σου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νιώθεις διεστραμμένη, ανώμαλη ή σου έρχεται λιποθυμία και μόνο με τη σκέψη ότι κάποιος μπορεί να μαντέψει τις ερωτικές σκηνές που παίζονται μέσα στο μυαλό σου και σε κάνουν ν' ανάβεις, ήρθε η ώρα ν' ανακαλύψεις μήπως τελικά δεν ξεφεύγεις τόσο όσο νομίζεις.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι <strong>οι ερωτικές φαντασιώσεις τους έχουν κάτι το άρρωστο και ντρέπονται να τις μοιραστούν</strong> ακόμα και με τον/την σύντροφο τους από φόβο ότι θα τους πε

Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις τους έχουν κάτι το άρρωστο και ντρέπονται να τις μοιραστούν ακόμα και με τον/την σύντροφο τους από φόβο ότι θα τους περάσουν για φρικιά. Ο πειρασμός είναι μεγάλος, αφού η πραγματοποίηση των απόκρυφων επιθυμιών σου θα μπορούσε να ανεβάσει πολλές πίστες την ερωτική σου ζωή, όμως η αβεβαιότητα για την κριτική που μπορεί να δεχτείς σε κάνει να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Ωστόσο, όπως φαίνεται  τσάμπα ανησυχείς: μια νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει ότι οι σπάνιες φαντασιώσεις τελικά... σπανίζουν κι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων, ανδρών και γυναικών έχει περισσότερα κοινά σημεία απ' όσα μπορεί να υποθέτεις.
Η έρευνα που διεξήχθη μέσω ίντερνετ από την Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής  (Journal of Sexual Medicine) με αφορμή τη χρησιμοποίηση των φαντασιώσεων για τον  προσδιορισμό των σεξουαλικών αποκλίσεων, είχε σκοπό να καθορίσει πρώτον ποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι πραγματικά ασυνήθιστες και δεύτερον να συγκρίνει τα αποτελέσματα μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Για τον σκοπό αυτό συγκεντρώθηκε ένα δείγμα 1.516 ενηλίκων (799 γυναίκες ? 717 άντρες) οι οποίοι κλήθηκαν να ταξινομήσουν και να επιλέξουν την αγαπημένη τους ανάμεσα σε  55 διαφορετικές φαντασιώσεις μέσω ενός ανοιχτού ερωτηματολογίου.
Τα αποτελέσματα χωρίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες φαντασιώσεων: ως "σπάνιες" χαρακτηρίστηκαν όσες συγκέντρωσαν το 2,3%, "ασυνήθιστες" αυτές με 15,9% ή λιγότερο, "κοινές" εκείνες από 50% και πάνω και "κλασικές" όσες συγκέντρωσαν περισσότερο από 84,1% των προτιμήσεων.
Τα συμπεράσματα ήταν αιφνιδιαστικά:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ