Πόσο καλή είσαι στο σεξ; Τα 7 κρίσιμα σημεία | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
22:44
11/12/2014

Πόσο καλή είσαι στο σεξ; Τα 7 κρίσιμα σημεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς μπορείς να αξιολογήσεις την απόδοση σου στο κρεβάτι; Τσέκαρε πόσο καλά τα πας ανάλογα με τα πόσο αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στην παρακάτω περιγραφή:

Ε.Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το σεξ σε μια ερωτική σχέση είναι ό,τι και το τσιμέντο για τα θεμέλια ενός σπιτιού: κρατάει σταθερά το σπίτι στη θέση του ώστε ν' αντέχει στους σεισμούς και στις δοκιμασίες των καιρικών φαινομένων

Το σεξ σε μια ερωτική σχέση είναι ό,τι και το τσιμέντο για τα θεμέλια ενός σπιτιού: κρατάει σταθερά το σπίτι στη θέση του ώστε ν' αντέχει στους σεισμούς και στις δοκιμασίες των καιρικών φαινομένων. Αντίστοιχα, το "καλό σεξ" ενισχύει τα θεμέλια μιας σχέσης προκειμένου να μπορεί ν' αντέξει στα σκαμπανεβάσματα, τα οποία πάντα εμφανίζονται απρόβλεπτα στην πορεία. Πώς τα πας λοιπόν ως ερωτική σύντροφος και τι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιωθείς αν το κρίνεις απαραίτητο;
1. Νιώθεις έντονο ψυχικό δεσμό με τον σύντροφο σου
Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το κύριο χαρακτηριστικό του καλού σεξ δεν έχει σχέση με τις τεχνικές αλλά με το πόσο συναισθηματικά κοντά νιώθουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους. Έτσι, η σεξουαλική πράξη προχωράει πέρα από τις απολαύσεις τις σάρκας και γίνεται μια αμοιβαία, ανώτερη, αισθησιακή εμπειρία που εμπλέκει εξίσου το σώμα όσο και το πνεύμα. Η εξάσκηση στο ταντρικό ή στο καρέτσα (carezza) σεξ -περισσότερα επ' αυτού σε λίγο- παρέα με το ταίρι σου θ' ανοίξει τους ορίζοντες σας προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνει τη σχέση σας ν' ανθήσει.
2. Έχεις αυτοπεποίθηση
Το να νιώθεις άνετα με το σώμα σου και τη σεξουαλικότητα σου προσθέτει επίσης πολλούς πόντους στην αξιολόγηση σου. Όταν πάψεις ν' ανησυχείς για τη λίγη κυτταρίτιδα που μπορεί να έχεις στα μπουτάκια, για την κοιλίτσα σου και τα παραπανίσια κιλά σου, τότε θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς πραγματικά το σεξ και να συγκεντρώσεις όλη σου την προσπάθεια στην απόλαυση των αισθήσεων σου κι όχι στην απόκρυψη των σωματικών ατελειών σου.
3. Είσαι ανοιχτή σε πειραματισμούς
Ως γνωστόν το πιο ισχυρό αφροδισιακό είναι ο εγκέφαλος σου. Άσε τον λοιπόν να περιπλανηθεί ελεύθερα σε διάφορες φαντασιώσεις και μην διστάσεις να βάλεις σε πράξη μερικές νέες ιδέες, είτε είσαι σε καινούργια σχέση, είτε παλιά καραβάνα. Άλλωστε στην πορεία ενός δεσμού πολλά αλλάζουν στο σώμα και τις ανάγκες μας και μαζί τους η ερωτική διάθεση και οι προτιμήσεις μας. Αν είσαι ανοιχτή στις αλλαγές και αξιοποιείς τη δημιουργικότητα σου τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να προσαρμοστείς και να ανταποκριθείς στις νέες συνθήκες με πολλαπλό όφελος για εσένα, τον σύντροφο σου και τη σχέση σας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ