Πόσο φυσιολογικός είναι ο οργασμός σου; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
12:09
28/4/2009

Πόσο φυσιολογικός είναι ο οργασμός σου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όπως καταλαβαίνεις έναν οργασμό μόνο κακό δεν μπορείς να τον πεις, αφού πάντα είναι ευπρόσδεκτος όπως και όποτε κι αν έρθει. Όμως, αν είσαι περίεργη και θέλεις να συγκρίνεις τον οργασμό σου με τον μέσο όρο των οργασμών των υπόλοιπων γυναικών του πλανήτη, δες τα παρακάτω ενδιαφέροντα σεξοστοιχεία.

Όπως καταλαβαίνεις έναν οργασμό μόνο κακό δεν μπορείς να τον πεις, αφού πάντα είναι ευπρόσδεκτος όπως και όποτε κι αν έρθει. Όμως, αν είσαι περίεργη και θέλεις να συγκρίνεις τον οργασμό σου με τον μέσο όρο των οργασμών των υπόλοιπων γυναικών του πλανήτη, δες τα παρακάτω ενδιαφέροντα σεξοστοιχεία.

Πόσο μπορεί να κρατήσει ένας οργασμός; 13 - 51 δευτερόλεπτα:

Αν δεν σε λένε Σαμάνθα και εφόσον δεν παίζει στο Sex and the City, ο οργασμός σου μπορεί να φτάσει τα 51 δευτερόλεπτα. Αν θέλεις να αυξήσεις τη διάρκειά του μην αγνοείς την αξία των ασκήσεων Κέγκελ. Απλά σφίξε τους πυελικούς μυς σαν να θέλεις να ουρήσεις και μετά από λίγο άφησέ τους πάλι.

Πόσες γυναίκες υποκρίνονται πως έρχονται σε οργασμό; Το 50% περίπου:

Το κακό είναι πως οι περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της προσποίησης το κάνουν για να μην διαλύσουν τη σχέση τους και προτιμούν να διαλύουν τα νεύρα τους. Άσε που το κάνουν αφιλοκερδώς και χωρίς την ελπίδα ν κερδίσουν κάποιο Όσκαρ.

Πόσες γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης; Το 42%:

Αν θες να αυξήσεις το δικό σου προσωπικό ποσοστό, προμηθεύσου έναν καλό και αξιόπιστο δονητή και επιδώσου στην προσωπική σου ευχαρίστηση για ένα εικοσάλεπτο περίπου. Φρόντισε να διαγερθείς όσο περισσότερο μπορείς,και φυσικά να προχωράς σταδιακά και αργά για να προπονείσαι σωστά.

Πόσες γυναίκες έρχονται σε κλειτοριδικό οργασμό; 95%:

Γιατί το ποσοστό είναι τόσο υψηλό σε σχέση με τον κολπικό οργασμό; Η περιοχή της κλειτορίδας είναι πολύ πιο ευαίσθητη και ευερέθιστη οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις την απόλαυση που επιθυμείς απλά και εύκολα.


Πόση ώρα χρειάζεται μια μέση γυναίκα για να έρθει σε οργασμό; 20 λεπτά:

Μην ανησυχείς αν εσύ αργείς λίγο παραπάνω. Αν επικεντρωθείς στο πως θα πετύχεις τον οργασμό, χάνεις όλη την ουσία του θέματος: την ευχαρίστηση. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και γυναίκες που τελειώνουν πριν τον εραστή τους.

Πώς θα βελτιώσεις τον Οργασμό σου:


  • Μείωσε το αλκοόλ: παρόλο που το αλκοόλ μειώνει τις αναστολές που έχεις και σε χαλαρώνει, εντούτοις μπορεί πολύ εύκολα να μπλοκάρει το κεντρικό νευρικό σου σύστημα, που μπορεί με τη σειρά του να καθυστερήσει τη διέγερση.

  • Ξεκίνα γυμναστική: η άσκηση παίζει σημαντικό ρόλο στον οργασμό γιατί μπορεί να διώξει πολύ γρήγορα την ένταση και την πίεση από το σώμα και το μυαλό σου.

  • Αυτοικανοποιήσου συχνά: μόνο έτσι θα εξοικιωθείς με το σώμα σου και θα ανακαλύψεις τι σε φτιάχνει περισσότερο.

  • Πάρε και λίγες βιταμίνες: Αν το σώμα σου έχει την απαιτούμενη υγεία και ευεξία, είναι πολύ πιο πιθανό να φτάσεις στον οργασμό ή ακόμα και στους πολλαπλούς οργασμούς. Πάρε πολυβιταμίνες, κόψε το τσιγάρο και ρίξτο στο σεξ.

  • Γίνε ανοιχτόμυαλη: και άφησε τις ντροπές κατά μέρους. Σύμφωνα με έρευνα της Durex το 2004, 1 στις 5 γυναίκες ψήφισαν τον Μπραντ Πιτ ως τον πιο σέξυ άντρα του πλανήτη. Αν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, φαντασιώσου τον Μπραντ και κέρδισε τον οργασμό που επιθυμείς.

      Aπό την Κ.Π

    1. ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ