Πώς να τον κάνεις «του χεριού σου» | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
23:38
23/3/2015

Πώς να τον κάνεις «του χεριού σου»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μερικές φορές ένα απλό παιχνίδι με τα γεννητικά του όργανα αρκεί για να σε χρίσει «βασίλισσα του σεξ». Μάθε λοιπόν τα κατάλληλα κόλπα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Καλώς ή κακώς δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για να αναπτύξεις όλο το ερωτικό δυναμικό σου. Όση όρεξη κι αν έχετε και οι δύο, μπορεί να μην υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ή ο κατάλληλος χώρος γ

Καλώς ή κακώς δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για να αναπτύξεις όλο το ερωτικό δυναμικό σου. Όση όρεξη κι αν έχετε και οι δύο, μπορεί να μην υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ή ο κατάλληλος χώρος για κάτι περισσότερο και τότε όλη η κατάσταση κρέμεται από το χέρι σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ακόμη κι αν έχετε την τύχη να βρίσκεστε στον σωστό χωροχρόνο για μια σεξουαλική εμπειρία πολλών μεγατόνων, μπορεί απλά να θέλεις να τον «ζεστάνεις» λίγο αρχικά, προκειμένου να του ανοίξει η όρεξη για το κύριο πιάτο.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι με τα γεννητικά όργανα του καλού σου θα αποδώσει περισσότερο αν λάβεις υπόψη σου αυτές τις 10 πρακτικές λεπτομέρειες που κάνουν όλη τη διαφορά.

Η διάθεση σου:

Ποτέ μην προχωράς σε οποιουδήποτε είδους ερωτική πράξη αν δεν λαχταράς πραγματικά να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου. Αυτός ο γενικός κανόνας ισχύει εξίσου και στο «χειρονακτικό» σεξ, αφού ο ενθουσιασμός σου κρίνει τουλάχιστον το 50% της επιτυχίας. Θυμήσου πως ό,τι κι αν κάνεις, όταν εκείνος βλέπει πως ερεθίζεσαι με τη φάση, ανάβει ακόμα περισσότερο.

Η διάθεση του:

Παρότι επικρατεί η αντίληψη ότι οι άντρες είναι έτοιμοι για σεξ κάθε στιγμή, η πραγματικότητα μπορεί να το διαψεύσει. Καλό θα ήταν λοιπόν να τσεκάρεις τα νερά πριν προχωρήσεις. Αρχικά, ακούμπησε το χέρι σου στον μηρό του κι άρχισε να τον χαϊδεύεις προχωρώντας σταδιακά προς τη μικρή του περιοχή, αν σε αφήσει σημαίνει πως είσαι σε καλό δρόμο, αλλά για ασφάλεια δοκίμασε να ξεκουμπώσεις το πρώτο κουμπί του παντελονιού του: αν σου επιτρέψει την πρόσβαση μέχρι εκεί, σημαίνει ότι δεν έχει καμιά αντίρρηση για τη συνέχεια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ