Πίσω πόρτα: τα μυστικά για καλό ποδαρικό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:05
2/1/2015

Πίσω πόρτα: τα μυστικά για καλό ποδαρικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί το πρωκτικό σεξ να παραμένει ένα θέμα προς αποφυγή στις συζητήσεις, όμως για να είμαστε ειλικρινείς όλες το έχουμε σκεφτεί και έχουμε πάρει θέση αρνητική ή θετική απέναντι του είτε γιατί πιστεύουμε ότι πονάει, είτε γιατί μας εξιτάρει και θέλουμε να μάθουμε περισσότερα προκειμένου να το κάνουμε πράξη.

Ε.Γ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκεις, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζει να γνωρίζεις για το σεξ της πίσω πόρτας, αφού εξηγούν προς τι όλος αυτός ο πανικός.<br /> 	<span style= color:#800080

Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκεις, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζει να γνωρίζεις για το σεξ της πίσω πόρτας, αφού εξηγούν προς τι όλος αυτός ο πανικός.
Γιατί αρέσει στους άντρες;
Ένας στους τρεις άντρες επιδίδεται τακτικά στο πρωκτικό σεξ και υπάρχουν δυο βασικοί λόγοι γι' αυτό: αφενός γιατί ικανοποιεί την φαντασίωση του κυρίαρχου αρσενικού και αφετέρου επειδή είναι ιδιαίτερα απολαυστικό από σωματική άποψη. Ο σφιγκτήρας μυς κάνει την είσοδο του πρωκτού πολύ πιο στενή από αυτή του κόλπου με αποτέλεσμα να ασκεί μεγαλύτερη πίεση στο πέος και να πολλαπλασιάζει τη διέγερση του.
Τι σκέφτονται οι γυναίκες;
Αν πιστέψουμε τις σχετικές έρευνες μόνο μια μικρή μειονότητα γυναικών ενθουσιάζεται εξίσου με το πρωκτικό σεξ. Πιο συγκεκριμένα, μόνο το 11% παραδέχεται ότι το έχει δοκιμάσει κι από αυτές μόνο το 35% ότι το έχει απολαύσει. Οι περισσότερες αρνούνται να το κάνουν γιατί φοβούνται ότι θα πονέσουν ή γιατί θεωρούν ότι είναι υποτιμητικό. Όμως όταν υπάρχει ένας βαθύς συναισθηματικός δεσμός με τον σύντροφο, αυτές οι επιφυλάξεις εξαλείφονται.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ