Όσα καυτά μάθαμε για το σεξ μέσα στο 2013 | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:05
9/12/2013

Όσα καυτά μάθαμε για το σεξ μέσα στο 2013

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

To 2013 υπήρξε μια χρονιά που είχε πολλά καυτά σκάνδαλα! Εμείς, θα ασχοληθούμε με τις σεξοέρευνες που μας ''άνοιξαν'' τα μάτια αυτή τη χρονιά κι έκαναν το κρεβάτι με πιο καυτό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Όχι πια σεξ αλλά σχέση με σεξ!</b>  Σταμάτα να ζηλεύεις τις ελεύθερες φίλες σου που κάνουν σεξ με όποιον επιθυμούν. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research αποκάλυψε μέσα στη χρονιά που

Όχι πια σεξ αλλά σχέση με σεξ! Σταμάτα να ζηλεύεις τις ελεύθερες φίλες σου που κάνουν σεξ με όποιον επιθυμούν. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research αποκάλυψε μέσα στη χρονιά που φεύγει, πως τ άτομα που έχουν κανονικές σχέσεις κι όχι σχέσεις για το σεξ, είναι περισσότερο ικανοποιημένα από τη σεξουαλική τους ζωή. Στην έρευνα συμμετείχαν 376 άτομα, τα μισά σε κανονικό δεσμό και τα μισά σε ελεύθερες σχέσεις. Τα αποτελέσματα; όσοι ενέδιδαν σε ελεύθερες σχέσεις, είχαν κατά μέσο όρο 6,37 παρτενέρ στη ζωή τους σε σχέση με το 1,9 των υπολοίπων σε κανονικούς δεσμούς.. Πάρα ταύτα, αυτοί που γλεντούσαν το σεξ, ήταν οι παραδοσιακοί! Η μέρα που θα κορυφώσεις ευκολότερα Κι όμως υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα που ο οργασμός έρχεται ευκολότερα σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Medicine. Ιταλοί ερευνητές πιστοποίησαν πως σε γυναίκες ηλικίας 18 ως 35 ετών, η 14η ημέρα του κύκλου τους, αποτελεί την ημέρα που έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες να ολοκληρώσεις. Σε αυτό βοηθά η μεγέθυνση που παθαίνει η κλειτορίδα σε ποσοστό 20% την ημέρα αυτή που βρίσκεται κοντά στις γόνιμες. Την ημέρα αυτή, η κλειτορίδα όχι μόνο μεγαλώνει αλλά οι αρτηρίες εκεί γίνονται περισσότερες διαβατές και έτσι το αίμα μπορεί να φτάσει ευκολότερα και στο σημείο G!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ