Όσα καυτά μάθαμε για το σεξ μέσα στο 2013 | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:05
9/12/2013

Όσα καυτά μάθαμε για το σεξ μέσα στο 2013

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

To 2013 υπήρξε μια χρονιά που είχε πολλά καυτά σκάνδαλα! Εμείς, θα ασχοληθούμε με τις σεξοέρευνες που μας ''άνοιξαν'' τα μάτια αυτή τη χρονιά κι έκαναν το κρεβάτι με πιο καυτό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Τελικά, το πολύ μακριά δεν σκοτώνει το σεξ:</b>  Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, σε έρευνα που έγινε σε 2000 ζευγάρια για λογαριασμό μεγάλου μεσιτικού γραφείου, αποδείχτηκε πως τα ζευγάρια που περνο

Τελικά, το πολύ μακριά δεν σκοτώνει το σεξ: Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, σε έρευνα που έγινε σε 2000 ζευγάρια για λογαριασμό μεγάλου μεσιτικού γραφείου, αποδείχτηκε πως τα ζευγάρια που περνούν μια ή δυο βραδιά το μήνα χωριστά, κάνουν σεξ πιο συχνά. Το δε ποσοστό του σεξ που κάνουν τα ζευγάρια αυτά κατά μέσο όρο, αποδείχτηκε διπλάσιο σε σχέση με εκείνα που κοιμούνται κάθε μέρα μαζί. Το προφυλακτικό δεν του στερεί την απόλαυση Την επόμενη φορά που ο παρτενέρ σου θα κάνει παράπονα για το πόσο ενοχλεί το προφυλακτικό, τον οργασμό του, δείξτου την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Medicine μέσα στο 2013. Συλλέγοντας δεδομένα από το 2009, η ''National Survey of Sexual Health and Behavior'' αποκάλυψε πως τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες βαθμολογούν το σεξ με προφυλακτικό ως εξίσου απολαυστικό με το χωρίς! Όχι, το πορνό δεν καταστρέφει τη σχέση σου Ίσα ίσα, το να παρακολουθείς ταινίες ενηλίκων μαζί με τον σύντροφό σου, βοηθά σε ποσοστό 58% την καλυτέρευση της σεξουαλικής σας ζωής. Σύμφωνα μάλιστα με την έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας σεξουαλικών βοηθημάτων και εσωρούχων Ann Summers, πάνω από τι μισές γυναίκες που βλέπουν πορνό και μόνες, απέκτησαν αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι και ζήτησαν αυτά που ήθελαν και στο σεξ με παρτενέρ. Και τα ποσοστά δεν σταματούν εκεί. 85% βλέπει το πορνό σαν τρόπο διαφυγής σ\από την πραγματικότητα ενώ 23% βλέπει πορνό για να χαλαρώσει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ