Οι σέξι Στάσεις του Νίκα... τη χαμηλή λίμπιντο | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
14:16
1/4/2013

Οι σέξι Στάσεις του Νίκα... τη χαμηλή λίμπιντο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Yπάρχουν ώρες, ημέρες, εβδομάδες, μήνες, που η λίμπιντό σου βαδίζει στα χαμηλά. Σίγουρα, το να σηκώσεις το δικό σου ηθικό ή εκείνο του αγαπημένο σου, μοιάζει άθλος αλλά με τις Στάσεις του Νίκα που σου προτείνουμε, ο οργασμός θα γίνει παιχνιδάκι!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Προαπαιτούμενα: </b>  <b>-Καλό ζέσταμα: </b>αν τα προκαταρκτικά σας είναι λίγα και χλιαρά, μην περιμένεις να τον κάνεις Βεζούβιο!  <b>- Κλειστά κινητά, άδειο σπίτι: </b>τα παιδιά στη γιαγιά, το κιν

Προαπαιτούμενα: -Καλό ζέσταμα: αν τα προκαταρκτικά σας είναι λίγα και χλιαρά, μην περιμένεις να τον κάνεις Βεζούβιο! - Κλειστά κινητά, άδειο σπίτι: τα παιδιά στη γιαγιά, το κινητό- σταθερό- viber- skype εκτός λειτουργίας και τα μυαλά στα κάγκελα. -Μοσχομυριστά σώματα, σέξι εσώρουχα: ο εσωτερικός σου κόσμος, ας είναι βρώμικος. Το κορμάκι σου να έχει μόλις βγει από το μπάνιο και τα εσώρουχά σου να είναι σέξι για να τον φτιάχνεις με μια ματιά μόνο. -Όρεξη και χρόνο: με την ψυχή στο στόμα, δεν θα την πάρουμε την Τροπολιτσά. Οπότε, εξασφαλίστε ένα χαλαρό απογευμα- βράδυ- όλο δικό σας χωρίς υποχρεώσεις, μπείτε ορεξάτοι στο τερέν για να έχετε ορεξούλες για σεξ με πόθο και αεροπλανικά.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ