Οι μεγαλύτερες φοβίες του πέους | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
0:00
18/7/2011

Οι μεγαλύτερες φοβίες του πέους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Καυτό πακέτο ή το αντίθετο!
Καυτό πακέτο ή το αντίθετο!
Μπορεί ο αγαπημένος σου να λυσσάει να σε ρίξει στο κρεβάτι, αλλά αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι πολλές φορές το αγαπημένο του πέος δειλιάζει μπροστά στην προοπτική του σεξ. Έτσι, αντί να είναι γενναίο και ετοιμοπόλεμο, το πέος του καταλήγει να εγκαταλείπει την μάχη από το ξεκίνημα της. Ποιές είναι λοιπόν οι μεγαλύτερες φοβίες ενός πέους και πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις από τη μεριά σου;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μπορεί ο αγαπημένος σου να λυσσάει να σε ρίξει στο κρεβάτι, αλλά αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι πολλές φορές το αγαπημένο του πέος δειλιάζει μπροστά στην προοπτική του σεξ. Έτσι, αντί να είναι γενναίο και ετοιμοπόλεμο, το πέος του καταλήγει να εγκαταλείπει την μάχη από το ξεκίνημα της. Ποιές είναι λοιπόν οι μεγαλύτερες φοβίες ενός πέους και πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις από τη μεριά σου;

Φοβία Πέους Νο1: "Θα το κάνω καλά";

Αν ήξερες πόσοι άντρες φοβούνται ότι το πέος τους δεν θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους τη σωστή στιγμή, θα τρόμαζες! Άλλωστε, εξαιτίας της συγκεκριμένης φοβίας, κυκλοφορούν ακόμα αρσενικά ανάμεσά μας, που αποφεύγουν τις στενές σχέσεις με το αντίθετο φύλο και την έκφραση συναισθημάτων, απλά για να μην τρομάξουν το πολύτιμο πέος τους! Σίγουρα, κάποιοι από αυτούς έχουν αντιμετωπίσει ήδη μια ντροπιαστική εμπειρία στο παρελθόν και δεν επιθυμούν να το ξαναπάθουν κάτω από τα δικά σου σεντόνια.

Δώστου θάρρος: Αν πιστεύεις ότι το πέος του καλού σου πάσχει από την συγκεκριμένη φοβία της φτωχής απόδοσης στο σεξ, είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις χρόνο και να είσαι αρκετά υπομονετική μαζί του και να μην τον πιέζεις στο σεξ. Δείξτου ότι έτσι κι αλλιώς τον εκτιμάς ως άνθρωπο και ως σύντροφο και κατόπιν σαν εραστή. Έπειτα, δημιούργησε μια χαλαρωτική ερωτική ατμόσφαιρα με μασάζ και αιθέρια έλαια και κατόπιν πάρε την πρωτοβουλία της σεξουαλικής επαφής.

Φοβία Πέους Νο 2: "Θα είμαι μικρότερος σε σχέση με τους προηγούμενους";

Τα αγόρια δεν επιθυμούν να ξέρουν τις παλαιότερες σεξουαλικές σου εμπειρίες (επιτυχημένες ή αποτυχημένες), οπότε όσα λιγότερα γνωρίζει για τους εραστές που πέρασαν από τη ζωή και το κρεβάτι σου, τόσο το καλύτερο. Κάθε άντρας θέλει να είναι ο Ρωμαίος για την Ιουλιέτα του, οπότε όπως καταλαβαίνεις, κάθε αναφορά σε παρελθόντα πέη, θα τον γεμίσουν ανασφάλειες και αμφιβολίες για τις ικανότητές του στο άθλημα του έρωτα!

Δώστου θάρρος: σταμάτα να του τιτιβίζεις το μυαλουδάκι με προηγούμενες εμπειρίες στο σεξ (ο πρώην μου μου έκανε αυτό, με τον τάδε δοκιμάσαμε κι εκείνο). Ζήτα του να σου δείξει τα θαύματα που μπορεί να κάνει στο κρεβάτι και πείστον για την αγάπη και τα αισθήματά σου προπαντός! Εννοείται, πως δεν χρειάζεται να κάνεις τον ξερόλα για όσα ξέρεις περί σεξ, τουλάχιστον όχι από την πρώτη βραδιά.

Φοβία Πέους Νο 3: "Μήπως δε θα της αρέσω";

Σίγουρα, υπέθετες πως οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους όσο τα κορίτσια. Κι όμως, υπάρχουν κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, που όχι μόνο τα προσέχουν και ανησυχούν, αλλά τους καίει το πως φαίνονται στα ματάκια σου. Ένα από αυτά, είναι και το πέος του και ειδικά το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα που αυτό έχει! Μήπως είναι στραβό; Μήπως πολύ τριχωτό; Μήπως του λείπει κανένα από τα δύο συνοδευτικά μπαλάκια; Όπως και να έχεις, πολλά αρσενικά προτιμούν ακόμα και το σεξ στο θεοσκόταδο για να αποφύγουν το αδιάκριτο βλέμμα σου πάνω του!

Δώστου θάρρος: αρχικά, μπορείς να του κάνεις μερικά ωραιότατα κοπλιμέντα για το πέος του ( τι σκληρό που είναι, τι μεγάλο, τι ωραίο!). Έτσι, θα τον βοηθήσεις να ξεπεράσει το πρώτο άγχος. Δεν χρειάζεται να εκθειάσεις τα κάλλη όλου του σώματος. Αν δεν έχει κορμί απολλώνιο, δεν θα σε πιστέψει έτσι κι αλλιώς! Επικεντρώσου στα κάλλη του μορίου του και βοήθησέ τον να ξεπεράσει τις αισθητικού περιεχομένου ανασφάλειες που αντιμετωπίζει. Μην πέσεις στην παγίδα να απαντήσεις καταφατικά σε ερωτήσεις του τύπου: "Πιστεύεις ότι χρειάζομαι μεγέθυνση μορίου; Λες να είναι ασφαλής η επέμβαση"; Ό,τι και να απαντήσεις, θα μετρήσει εις βάρος σου!

Φοβία Πέους Νο 4: "Λες να τελειώσω πρόωρα";

Ένα από τα μεγάλα άγχη που αντιμετωπίζουν τα σημερινά αγόρια στο σεξ, αφορά στην δική σου ικανοποίηση. Σε παλαιότερες εποχές, κανείς δεν θα ασχολούνταν με τον δικό σου οργασμό ή με το αν σε ευχαρίστησε ή αν τελείωσε πρόωρα ή αρκετά γρήγορα. Η ανησυχία του για την δική σου ευχαρίστηση, είναι καλοδεχούμενη, μέχρι το σημείο που το γεγονός αυτό δεν τον μπλοκάρει, γιατί εκεί έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δώστου θάρρος: σχεδόν, κάθε αρσενικό θα έρθει αντιμέτωπο με την πρόωρη εκσπερμάτωση, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Αν επιθυμείς να μειώσεις τις φοβίες για την απόδοσή του στο κρεβάτι, πρότεινέ του να αυξήσετε τα προκαταρκτικά. Εφόσον έχει στη διάθεσή του χρόνο να σε ανάψει με αυτά, δεν θα αγχωθεί τόσο για το μετά!

Φοβία Πέους Νο 5: "Λες να είμαι πολύ μικρός για τις ανάγκες της";

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν καλά, πως ένα υπερμέγεθες πέος δεν αρκεί για να σου φέρει την απόλαυση. Τόσο η τεχνική, όσο και το πάχος είναι απαραίτητα για την γυναικεία ηδονή και όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα τόσο μεγάλο πέος, περισσότερο φόβο και πόνο αισθανόμαστε, παρά χαρά! Παρόλα αυτά, τα αρσενικά ακόμα ασχολούνται με την μέτρηση του μορίου τους. Κάποιοι είναι τόσο πωρωμένοι με το μέγεθος του πέους τους, που ακόμα και υποσυνείδητα, η εμμονή αυτή μπορεί να καταστρέψει την κατά τα άλλα ωραιότατη σχέση σας.

Δώστου θάρρος: αν με τα λόγια δεν καταλαβαίνει, σιγουρέψου ότι θα αισθανθεί περήφανος για το μόριο που τον προίκισε ο Θεός. Δοκιμάστε στάσεις που αυξάνουν την τριβή και του επιτρέπουν να διεισδύσει πιο βαθιά και έντονα (στα τέσσερα για παράδειγμα). Προς Θεού, μην φέρεις σεξουαλικά παιχνίδια και δονητές στο κρεβάτι προτού το συζητήσετε. Η παρουσία του σεξοπαιχνιδιού θα μεταφραστεί ως έμμεση προσβολή του πέους του και άντε να το σηκώσεις μετά... το πεσμένο ηθικό!

Από την Κ.Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ