Οι 3 πιο χρήσιμες λέξεις στο κρεβάτι | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
23:13
22/1/2015

Οι 3 πιο χρήσιμες λέξεις στο κρεβάτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο καθένας μας μπορεί να έχει τις δικές του προτιμήσεις, ιδιαιτερότητες και επίπεδο εμπειρίας ως προς το σεξ, όμως υπάρχουν τρεις μικρές λεξούλες που είναι εξίσου χρήσιμες σε όλους αφού μπορούν ν' αναβαθμίσουν αυτόματα την ερωτική μας ζωή.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Περισσότερο κι από την κατάκτηση νέων τεχνικών ή γνώσεων γύρω από τη σεξουαλική πράξη, <strong>η άνεση και η οικειότητα με τον παρτενέρ μας αποτελούν το πιο ισχυρό αφροδισιακό</strong>. Και για ν

Περισσότερο κι από την κατάκτηση νέων τεχνικών ή γνώσεων γύρω από τη σεξουαλική πράξη, η άνεση και η οικειότητα με τον παρτενέρ μας αποτελούν το πιο ισχυρό αφροδισιακό. Και για να υπάρξει άνεση και οικειότητα πρέπει να υπάρχει καλή επικοινωνία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πρώτα και πάνω απ' όλα να μάθεις να εκφράζεις τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σου και να ενθαρρύνεις τον ταίρι σου να κάνει το ίδιο. Δεν χρειάζεται φαντασία, δεν χρειάζεται να γίνεις πρόστυχη, ούτε να καταπατήσεις τις αρχές της ανατροφής σου. Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι:

1. "Νιώθω..."
Για να μπορέσεις να απολαύσεις στο έπακρο κάθε ερωτική εμπειρία θα πρέπει να είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς στις αισθήσεις σου. Όμως όταν σε απασχολούν διάφορες σκέψεις είναι αδύνατον να συγκεντρωθείς στο σώμα σου, καθώς το μυαλό σου δεν μπορεί να ασχολείται ταυτοχρόνως και με τις σκέψεις και με το σώμα σου.

Γι' αυτό όταν σε βασανίζει κάτι που έγινε ή που δεν έγινε και έχει σχέση με τον σύντροφο σου ή με οτιδήποτε σε έχει επηρεάσει συναισθηματικά, είτε καλό είναι είτε κακό θα πρέπει να το μοιραστείς μαζί του γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να "συντονιστείτε" και να εναρμονιστείτε ως ερωτικό ζευγάρι.

Αν ένας από τους δυο σας κρατάει μέσα του τα συναισθήματα του, ο άλλος θα το νιώσει και θα υψωθεί ανάμεσα σας ένα τοίχος που θα περιορίσει την ερωτική πράξη σε μια αποκλειστικά σαρκική συνεύρεση.

Αντίθετα, όταν μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου το μυαλό σου ξαλαφρώνει και μπορείς να συγκεντρωθείς καλύτερα στις αισθήσεις σου και να επικοινωνήσεις ερωτικά με αποτέλεσμα μια αναβαθμισμένη εμπειρία και για τους δυο σας. 

Στη συνέχεια: ποια είναι η δεύτερη πιο σημαντική λέξη στο σεξ;

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ