Οι 12 διαφορές του πραγματικού σεξ με το πορνό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
23:03
12/3/2015

Οι 12 διαφορές του πραγματικού σεξ με το πορνό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα, οι αριθμοί θα σε σοκάρουν. Όμως, αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κερδίσουμε από τη σύγκριση της ρεαλιστικής ερωτικής εμπειρίας με όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στην οθόνη, αυτό είναι ότι αξίζει να είμαστε πιο ανοιχτοί σε πειραματισμούς.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Η χρήση του πορνό από άπειρους άντρες και γυναίκες με σκοπό τη σεξουαλική διέγερση και εκτόνωση, συνήθως <strong>οδηγεί σε κωμικές έως δραματικές παρεξηγήσεις</strong> όταν έρθει η στιγμή να ζήσουν

Η χρήση του πορνό από άπειρους άντρες και γυναίκες με σκοπό τη σεξουαλική διέγερση και εκτόνωση, συνήθως οδηγεί σε κωμικές έως δραματικές παρεξηγήσεις όταν έρθει η στιγμή να ζήσουν τις πρώτες τους ερωτικές εμπειρίες.

Από την άλλη, όταν βρισκόμαστε σε μια σταθερή μακροχρόνια σχέση, μια πιο περιπετειώδης στάση απέναντι στο σεξ μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και η πορνογραφία μπορεί να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το πορνό έχει τόσους οπαδούς.

Ωστόσο, πολλά από όσα φαίνονται είναι σκέτα παραμύθια με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων. Τι αξίζει λοιπόν να κρατήσεις και τι να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων απ' όσα βλέπεις στην οθόνη σου; Ιδού η γυμνή αλήθεια, όπως προκύπτει από τις στατιστικές:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ