Ο πιο έντονος οργασμός βρίσκεται στο στήθος σου | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
0:00
9/12/2011

Ο πιο έντονος οργασμός βρίσκεται στο στήθος σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το στήθος κάνει δουλίτσα στην απόλαυσή σου!
Το στήθος κάνει δουλίτσα στην απόλαυσή σου!

Μπορεί να απολαμβάνεις τον έρωτα με το παραδοσιακό κολπικό σεξ με διείσδυση αλλά οι επιστήμονες βάζουν στο παιχνίδι το στήθος σου πιο δυναμικά από ποτέ, υποστηρίζοντας πως μπορείς να νιώσεις της ίδιας έντασης οργασμό μόνο από τη διέγερση του στήθους σου.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μπορεί να απολαμβάνεις τον έρωτα με το παραδοσιακό κολπικό σεξ με διείσδυση αλλά οι επιστήμονες βάζουν στο παιχνίδι το στήθος σου πιο δυναμικά από ποτέ, υποστηρίζοντας πως μπορείς να νιώσεις της ίδιας έντασης οργασμό μόνο από τη διέγερση του στήθους σου.


 

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Rutgers στο Νιού Τζέρζεϊ επανέρχονται με νέες αξονικές τομογραφίες του εγκεφάλου γυναικών ηλικίας από 23- 56 ετών (υπήρξαν 11 εθελόντριες που δεν διένυαν περίοδο εγκυμοσύνης) και υποστηρίζουν πως η διέγερση στις ρώγες του γυναικείου στήθους επηρεάζουν τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με εκείνες που διεγείρονται στη διάρκεια του κλειτοριδικού ή κολπικού οργασμού.


 

Το επιστημονικό αυτό πειστήριο μπορεί να διώξει το στρες από εκατοντάδες γυναίκες που δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης αλλά δίνει μια απάντηση και σε όσες γυναίκες έχουν υπερεκτιμήσει το περίφημο σημείο G.

Οι επιστήμονες προτείνουν να βάλεις τον οργασμό μέσω του στήθους στο ημερήσιο πιάτο της ηδονής σου και να αυξήσεις τα παιχνίδια με το στήθος σου αφού όπως επισημαίνεται πάνω από το 1% των γυναικών μπορεί να κορυφώσει με την εν λόγω μορφή διέγερσης και μόνο.

Η τομογρφία δείχνει τις περιοχές του εγκεφάλουπου επηρεάζονται σε κάθε είδος οργασμού και συγκρίνει την ομοιότητά τους.
Η τομογρφία δείχνει τις περιοχές του εγκεφάλου που επηρεάζονται σε κάθε είδος οργασμού και  συγκρίνει την ομοιότητά τους.
 

Στην προηγούμενη μελέτη του Πανεπιστημίου Rutgers και του υπεύθυνου καθηγητή Μπάρι Κομιζάρουκ (Barry Komisaruk) είχε αποκαλυφθεί το εύρος των περιοχών του γυναικείου εγκεφάλου που επηρεάζονται στη διάρκεια ενός οργασμού και οι οποίες ξεπερνούν τον μαγικό αριθμό 80!
 

Ο Κομιζάρουκ υποψιάζεται πάντως πως στην εν λόγω διέγερση μέσα από το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές υπάρχει ομοιότητα με τις υπόλοιπες γυναικείες ερωτογενείς ζώνες και έχει να κάνει και με τη λειτουργία του θηλασμού. 
 

Κατά τη διέγερση της θηλής απελευθερώνεται και η ορμόνη οξυτοκίνη που εκκρίνεται και στη διάρκεια του τοκετού προκαλώντας συσπάσεις και στη μήτρα.

Οι επιστήμονες του Rutgers θέλουν να συνεχίζουν την έρευνά τους για να ανακαλύψουν όλα εκείνα τα μυστικά που βρίσκονται γύρω από την απόλαυση των αισθήσεων με στόχο να βοηθήσουν τελικά όλα εκείνα τα άτομα που υποφέρουν από κατάθλιψη ή μειωμένη λίμπιντο.
 

Για να μάθεις πως ακριβώς γίνονται τα πειράματα του πανεπιστημίου αλλά και να δεις πως ακριβώς απεικονίζεται ένας οργασμός στον εγκέφαλό σου, κάνε κλικ εδώ:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ