Μίλα του πρόστυχα χωρίς ντροπή (για αρχάριες) | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
19:00
16/8/2015

Μίλα του πρόστυχα χωρίς ντροπή (για αρχάριες)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν βρίσκεσαι σε μια καινούργια σχέση, εκείνος είναι αρκετά μεγαλύτερος σου ή σημαντικά πιο έμπειρος από εσένα, τότε πολύ πιθανό να νιώσεις τρομερή αμηχανία όταν σου ζητήσει να του μιλήσεις βρώμικα. Και είναι λογικό...

Από τη θεία Λουκία

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Όταν ήσουν μικρή, μπορεί ο μπαμπάς σου να αγρίευε ή ακόμη και να σε έβαζε τιμωρία αν σε άκουγε να πετάς καμιά πρόστυχη λέξη -παλιότερα βάζανε και πιπέρι στο στόμα σε ανάλογες περιπτώσεις- όμως τώρα

Όταν ήσουν μικρή, μπορεί ο μπαμπάς σου να αγρίευε ή ακόμη και να σε έβαζε τιμωρία αν σε άκουγε να πετάς καμιά πρόστυχη λέξη -παλιότερα βάζανε και πιπέρι στο στόμα σε ανάλογες περιπτώσεις- όμως τώρα που μεγάλωσες πρέπει να ξέρεις ότι ο Εκείνος όχι μόνο δεν θα σε μαλώσει, αλλά θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω.
Μάλιστα, για έναν άντρα δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από μια γυναίκα που εκφράζεται φωναχτά στο κρεβάτι και χρησιμοποιεί βρωμόλογα. Ιδού λοιπόν, τα πέντε πράγματα που θα ήθελε να σ' ακούσει να του λες:

Τα βασικά
Οι άντρες θέλουν να ξέρουν ότι δεν φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον ή ότι δεν υποκρίνεσαι όταν το κάνετε, άρα παρότι μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, το να λες (ή ακόμη και να το φωνάξεις) το όνομα του στο κρεβάτι είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Χρωμάτισε το με μερικά επιφωνήματα και αναστεναγμούς (ευχαρίστησης εννοείται) και θα εξασφαλίσεις ότι τον έχεις ανάψει αρκετά για τη συνέχεια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ