Κάντον εξπέρ στα φιλιά... εκεί χαμηλά | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:46
17/6/2010

Κάντον εξπέρ στα φιλιά... εκεί χαμηλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τέτοια φιλιά θα σου μείνουν αξέχαστα!
Τέτοια φιλιά θα σου μείνουν αξέχαστα!
"Εκεί που καίγομαι πολύ", θέλω να νιώσω το φιλί, τραγουδούσε παλιότερα η Άτζι Σαμίου και εσύ έχεις να δεις περιποίηση στη "μικρή σου περιοχή" εδώ και καιρό! Μην σκας και μην ντρέπεσαι! Δείξτου τον τρόπο για το πως να κατέβει εκεί χαμηλά και να σου προσφέρει ένα επιτυχημένο και αποτελεσματικό στοματικό!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί, τραγουδούσε παλιότερα η Άτζι Σαμίου και εσύ έχεις να δεις περιποίηση στη "μικρή σου περιοχή" εδώ και καιρό! Μην σκας και μην ντρέπεσαι! Δείξτου τον τρόπο για το πως να κατέβει εκεί χαμηλά και να σου προσφέρει ένα επιτυχημένο και αποτελεσματικό στοματικό!

Κίνηση πρώτη: βάλτον στο πνεύμα με το μαλακό

Σίγουρα το στοματικό από τη μεριά του δεν είναι τόσο συχνό όσο από την δική σου μεριά. Για κάποιο περίεργο λόγο τ' αγόρια έχουν την αίσθηση ότι ούτε μας αρέσει, ούτε και είναι κάτι που θα θέλαμε να μας κάνουν. Αν είναι από τους άντρες που δεν λέει όχι και σε αυτό το ερωτικό προκαταρκτικό, εξήγησέ του ότι αντίθετα με κείνον, εσύ δεν θα τελειώσεις σε δύο λεπτά με τα χάδια και φιλιά που δίνει η γλώσσα του στην μικρή σου περιοχή. Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσεις είναι όχι από τα χαμηλά, αλλά με υγρά φιλιά, χάδια και αγγίγματα σε όλο το κορμό και κατόπιν στο αιδοίο σου.

Κίνηση δεύτερη: πιο χαμηλά και πιο χαμηλά

Αρχικά, θα πρέπει να δώσει την προσοχή που αρμόζει στο εξωτερικό μέρος των χειλιών του αιδοίου στα οποία υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις. Κατόπιν, και αφού διατηρεί υγρά τα δικά του χείλη και παίζει με τη γλώσσα του όσο περισσότερο μπορεί, θα περάσει στο εσωτερικό μέρος των "χειλιών" σου και ύστερα στην κλειτορίδα. Ειδικά για την κλειτορίδα, η γλώσσα του θα πρέπει να ασκεί την απαραίτητη πίεση και ταχύτητα που χρειάζεται Εσύ μπορείς να τον καθοδηγείς και στα δύο αυτά σημεία.

Κίνηση τρίτη: το αλφάβητο της γλώσσας

Αν ο καλός σου δεν έχει μεγάλη εμπειρία ή τεχνική στο στοματικό, πρότεινέ του τη διάσημη τεχνική του σεξουαλικού αλφαβήτου. Εκείνος δεν έχει παρά να μιμείται τους ήχους που παράγει με τα χείλια του κάθε φορά που διαβάζει την αλφάβητο. Στο παιχνίδι μπορεί να βάλει και τη γλώσσα του, αυξομειώνοντας το επίπεδο της πίεσης που ασκεί στην κλειτορίδα.

Κίνηση τέταρτη: ρουφήγματα και μουρμουρητά

Ζήτα του να βάλει στο παιχνίδι εκτός από τα φιλιά και γλειψίματα στην περιοχή, μικρά ρουφήγματα και μουρμουρητά. Με τα πρώτα θ' αυξήσει την ηδονή ενώ με τα δεύτερα θα νιώσεις μια ευχάριστη δόνηση εκεί κάτω. Προσοχή στα δόντια του τα οποία πρέπει να καλύπτει για να μην σε τραυματίσει ενώ κίνηση ματ θεωρείται το μασάζ στην κλειτορίδα αφού την εγκλωβίσει γλυκά και αισθησιακά μέσα στα χείλια του και αρχίσει να μουρμουρίζει! Οι δονήσεις εκεί χαμηλά θα φέρουν και τον οργασμό...

Κίνηση πέμπτη: δεν φτάνει μόνο η γλώσσα

Κάποιος μάστερ στο γυναικείο στοματικό τόνισε κάποτε πως αν δεν μουσκέψεις έστω και ελαφρά τις βλεφαρίδες σου στο στοματικό, τότε δεν το έκανες σωστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καλός σου πρέπει να μουσκέψει όλη του την μουρίτσα για να σε ικανοποιήσει εκεί κάτω. Αυτό που εννοούμε είναι πως δεν αρκούν τα χείλη και η γλώσσα για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό μέσω του στοματικού. Στο παιχνίδι μπορεί να μπουν και τα δάχτυλα που θα περιεργάζονται το στήθος και τις ρώγες σου, όσο εκείνος θα έχει πέσει με τα μούτρα στην μικρή σου περιοχή. Ταυτόχρονα, τα μαγικά του δάχτυλα μπορούν να διεισδύουν στον κόλπο σου, όσο εκείνος σε περιποιείται με τα χειλάκια του εξωτερικά.

Κίνηση έκτη: από τα μάτια πιάνεσαι

Κράτα την οπτική επαφή με τον καλό σου, καθ' όλη τη διάρκεια της προσπάθειας που κάνει εκεί κάτω για να σε ικανοποιήσεις. Μπορείς ταυτόχρονα να τον παροτρύνεις κάθε φορά που κάνει κάτι που σε στέλνει στα ουράνια με βογγητά και επευφημίες. Άσε που η οπτική επαφή θα του δώσει να καταλάβει πως αυτό που κάνει, το κάνει καλά ή τουλάχιστον βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Τ' απαραίτητα:

Α. Ο αγαπημένος σου πρέπει να είναι ξυρισμένος και μάλιστα φρεσκοξυρισμένος αφού τα γενάκια μερικών ημερών θα γδάρουν τη μικρή περιοχή που είναι από μόνη της πολύ ευαίσθητη.


Β. Εννοείται πως όσο σημαντικά είναι τα ξυρισμένα του γένια άλλο τόσο σημαντική είναι και η εμφάνισή του αιδοίου σου. Κάνε μια ωραία χαλάουα διατηρώντας ένα περίεργο σχηματάκι εκεί κάτω, τολμώντας το απόλυτο βραζιλιάνικο που θα τον ξετρελάνει.


Γ. Τόνισέ του πως το να σταματήσει την πιο ακατάλληλη στιγμή για να σε ρωτήσει αν σου αρέσουν αυτά που σου κάνει εκεί κάτω, μπορεί να στείλει τον οργασμό σου στον αγύριστο.


Δ. Τα φιλιά και χάδια στην περιοχή του πρωκτού σου εκ μέρους του, πρέπει να έρθουν αφού τα ζητήσεις και εφόσον εκείνος το επιθυμεί.


Ε. Αν αρχίσει να σε περιποιείται όλο πιο συχνά εκεί κάτω, μην ανησυχήσεις. Πιθανότατα θέλει να πειραματιστεί για να τελειοποιήσει την τεχνική του!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ