Κακό σεξ: 4 σκηνές που κάτι σου θυμίζουν | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
14:01
16/1/2013

Κακό σεξ: 4 σκηνές που κάτι σου θυμίζουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύ θα ήθελες το σεξ που κάνεις να είναι σούπερ ουάουυ κάθε φορά, κάθε νυχτιά, κάθε μέρα! Έλα που δεν είναι! Έλα που τα πράγματα δεν πάνε τέλεια και καταλήγεις με κακό σεξ και ένα μεγάλο πονοκέφαλο! Δες, πως θα διορθώσεις τα πράγματα για να δεις χαρά... στο σεξ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Αυτός νομίζει πως με το να τα σπάει όλα, εσύ τελειώνεις!</b>  Είχες καταλάβει πως θέλει να αναδεικνύει ακόμα και στο κρεβάτι το μπρουτάλ του στοιχείο ενώ για τον ανδρισμό του και τις επιδόσεις του

Αυτός νομίζει πως με το να τα σπάει όλα, εσύ τελειώνεις! Είχες καταλάβει πως θέλει να αναδεικνύει ακόμα και στο κρεβάτι το μπρουτάλ του στοιχείο ενώ για τον ανδρισμό του και τις επιδόσεις του στο σεξ, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Έλα που στο κρεβάτι δεν μπορείς ούτε να μιλήσεις (σου κλείνει το στόμα τάχα από πάθος και ηδονή) και έχει βάλει στόχο να σπάσει το κρεβάτι από την ερωτική έκσταση σαν άλλος Πάτινσον! Χελόουυυυυ- δεν είσαι βαμπιράκι καλέ μου. Για αρχή, φρόντισε εκεί μετά την (!) δράση, να του εξηγήσεις πως τα οργασμικά πυροτεχνήματα δεν χρειάζονται σαματά για να έρθουν. Ξεκινήστε με τις βασικές στάσεις και τα στάνταρ κολπάκια στον έρωτα, κάλεσέ τον εκεί χαμηλά, στα δικά σου χωρικά ύδατα- που πάμε στοίχημα πως δεν έχει επισκεφτεί- και το σπάτε και το κρεβάτι αργότερα! ΥΓ: Εκείνος είναι σίγουρος για τις επιδόσεις του, μην το ξεχνάς. Άλλωστε, με το κλειστό στόμα, καμία από τις πρώην δεν θα κατάφερε να του πει πως θέλει δουλειά ακόμα. Οπότε, το να του πεις ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά όσο νομίζει, θα πλήξει τον εγωισμό του. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να ξεκινήσεις τονίζοντας πως η χημεία στο κρεβάτι θέλει το χρόνο της. Σίγουρα, ένας ψεύτικος οργασμός δεν θα βοηθούσε τα πράγματα!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ