Η ιδανική ημέρα & ώρα για το πιο ουάου σεξ | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
20:39
16/5/2012

Η ιδανική ημέρα & ώρα για το πιο "ουάου" σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το καλό το σεξ, θέλει το χρόνο του- το σωστό!
Το καλό το σεξ, θέλει το χρόνο του- το σωστό!

Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερό σου να βάζεις ξυπνητήρι και το Σαββατοκύριακο αλλά τι θα έλεγες αν σου πιστοποιούσαμε πως μια συγκεκριμένη ώρα και ημέρα της εβδομάδας θα μπορούσες να απολαύσεις τον πιο μεγάλο οργασμό;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Σύμφωνα με το δίκτυο TBC, το σεξουαλικό απόγειο μιας γυναίκας εντοπίζεται βράδυ Σαββάτου, στις 11.

Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από στατιστικά στοιχεία που συλλέχθηκαν από μια διεθνή έρευνα η οποία μελετά την αλήθεια πίσω από τη γυναικεία λίμπιντο.

Πάντως σε περσινή έρευνα του ''London School of Economics'' είχε βρεθεί το πρωινό Πέμπτης ως η καλύτερη ημέρα για να κάνουν σεξ τα ζευγάρια. Σύμφωνα με τους ερευνητές του εν λόγω πανεπιστημίου, εκείνη είναι η ημέρα και ώρα που βρίσκονται στο απόγειό τους οι ορμόνες του σεξ.

Γενικά, τα επίπεδα της τεστοστερόνης στους άντρες και των οιστρογόνων στις γυναίκες (ορμόνες της λίμπιντο) φαίνεται ότι είναι υψηλότερα στο ξεκίνημα της ημέρας.

Και οι ευχαριστημένες στο σεξ ανεξαρτήτως ημέρας:

Πάντως, στο ίδιο μήκος κύματος και χωρίς να ψάχνουν τα ρολόγια, πάνω από τα ¾ των Βρετανίδων δηλώνουν ευχαριστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή ενώ μόνα προβλήματα που χαλάνε λίγο το γλυκό είναι η έλλειψη χρόνου και τα κακά ωράρια εργασίας.

Οι Σκοτσέζες είναι πάντως οι πιο ευχαριστημένες στο κρεβάτι σε ποσοστό που φτάνει το 82% ενώ οι οι Ιρλανδές οι λιγότερο ευχαριστημένες (30%).

Βέβαια και για να μην τις λυπόμαστε,οι γυναίκες από την Ιρλανδία κάνουν το περισσότερο σεξ (το 42% περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα).

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ