Γραμμή εξπρές για τον οργασμό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
0:00
17/3/2009

Γραμμή εξπρές για τον οργασμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι που υποστηρίζουν πως στο σεξ δεν δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι και όσα συμβαίνουν σε αυτό. Εντάξει θα δεχτούμε την ρομαντικότητα της φράσης αλλά αν χρειάζεται να πάρω πέντε λεωφορεία, δύο τρένα και ένα αεροπλάνο για να φτάσω στον προορισμό Οργασμό, να το βράσω! Γι' αυτό και σήμερα θα ασχοληθούμε με το πως μπορείς να φτάσεις γρήγορα και ξεκούραστα στους καλύτερους απλούς και πολλαπλούς οργασμούς.

Υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι που υποστηρίζουν πως στο σεξ δεν δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι και όσα συμβαίνουν σε αυτό. Εντάξει θα δεχτούμε την ρομαντικότητα της φράσης αλλά αν χρειάζεται να πάρω πέντε λεωφορεία, δύο τρένα και ένα αεροπλάνο για να φτάσω στον προορισμό Οργασμό, να το βράσω! Γι' αυτό και σήμερα θα ασχοληθούμε με το πως μπορείς να φτάσεις γρήγορα και ξεκούραστα στους καλύτερους απλούς και πολλαπλούς οργασμούς.

Προετοιμάσου για σεξ πριν το σεξ (κοινώς μπες στο κλίμα)

Κλίμα τροπικό μου κλίμα πρέπει να το κάνετε αλλά προτού το κάνετε, αξίζει να του ανοίξεις ( κι εσένα σαφώς) την σεξουαλική διάθεση. Εκεί που έχετε βγει για δείπνο με φίλους και πριν τσακίσει δέκα μπριζόλες (γιατί μετά σε βλέπω με προορισμό τον ύπνο), αρχίζεις να του μιλάς στο αυτί και του λες ψιθυριστά:

''Μπορείς να φανταστείς τι έχει σκοπό να σου κάνει αυτή η γλώσσα αργότερα. Και δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να βάλεις αυτά τα δάχτυλα που τώρα πιάνουν την μπύρα μέσα μου''.

Ασκησούλες Κέγκελ και γρήγορα

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν μια γυναίκα να φτάσει σε κολπικό οργασμό (αφού ο κλειτοριδικός θεωρείται ευκολότερος στο να τον πετύχεις) και δη πολλαπλό. Φυσικά δεν μπορείς να του ζωγραφίσεις χάρτη για να βρει το σημείο G αλλά μπορείς ωραιότατα να δυναμώσεις τους πυελικούς μυς που υπόσχονται να σου χαρίσουν τον οργασμό ευκολότερα με τις πασίγνωστες ασκήσεις Κέγκελ. Ταυτόχρονα, σιγουρέψου πώς είσαι χαλαρή στο να δοκιμάσεις διαφορετικές μεθόδους διέγερσης. Όσες από αυτές πετύχουν και σου χαρίσουν γρήγορη απόλαυση, σημείωσε τες και χρησιμοποιησέ τες (όταν αλλάξεις σύντροφο για παράδειγμα).


Όταν δεν τα έχεις ανάγκη, άσε τα προκαταρκτικά κατά μέρους

Αν αισθάνεσαι σέξυ ή αν έχεις ανάψει ήδη πριν ξεκινήσετε το ερωτικό παιχνίδι (τόσο που να έχεις υγρανθεί) μην χάνετε το χρόνο σε άχρηστα προκαταρκτικά. Μπείτε κατευθείαν στο ψητό και άστον να διεισδύσει. Αν πάλι χρειάζεσαι ένα μικρό προκαταρκτικούλι, σπρώξτον προς τα κάτω και άσε τη γλώσσα του να κάνει θαύματα.

Αν εκείνος δεν είναι τόσο διεγερμένος, προσπάθησε να τον φέρεις στη σωστή διάθεση. Καθώς του κάνεις όσα κολπάκια χρειάζονται, ζήτα να βαθμολογήσει το βαθμό της διέγερσης που αισθάνεται σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10. Όταν φτάσει στο 6 με 7 σταμάτα λίγο τα παιχνίδια και ξεκίνα πάλι μέχρι να τον τρελάνεις. Καθ' όλη τη διάρκεια αξίζει να βρίσκεσαι σε στενή επαφή με το πέος του, για να μην χάσεις και εσύ τη διέγερσή σου. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι μέσα του διαρκώς αλλά τον αγγίζεις με τα χέρια, τη γλώσσα ή το αιδοίο, θα διαρκέσει και περισσότερο, απ' ότι με την πλήρη διείσδυση. Αν πλησιάσει προς τον οργασμό (πριν να φτάσεις στη γη της Επαγγελίας) ζούλιξε το πέος του για μερικά δευτερόλεπτα για να καθυστερήσεις την εκσπερμάτωση.

Τι είδους οργασμό στοχεύεις, κλειτοριδικό ή κολπικό;

Αν πηγαίνεις για κλειτοριδικό, επίλεξε και την κατάλληλη στάση για να μπορείς να προσεγγίζεις εύκολα την κλειτορίδα και με τα δάχτυλά σου. Αν πάλι θέλεις ένα μεγάλο κολπικό οργασμό με ερεθισμό του σημείου G, προτίμησε τη στάση ''γυναίκα από πάνω'' για να έχεις καλύτερο έλεγχο των κινήσεων που θα σε φέρουν στην συγκεκριμένη κορύφωση.

Έπειτα, ο τρόπος που διεισδύει εκείνος είναι εξίσου σημαντικός. Το παραδοσιακό στυλ σαν να χτυπάς με το σφυρί (βαθιές και επαναλαμβανόμενες διεισδύσεις) είναι τόσο επιτυχής όσο και το να προσπαθείς αλείψεις βούτυρο χρησιμοποιώντας πιρούνι. Αντίθετα, η κυκλικές κινήσεις είναι πιο εύστοχες και επιτυχείς από το σκέτο μέσα έξω, πάνω κάτω. Το θέμα είναι να μένει όσο μεγαλύτερο μέρος της βάσης του πέους μέσα στον κόλπο σου και να έρχεται σε επαφή με όλα τα κολπικά τοιχώματα.

Χρησιμοποίησε διαφορετική διέγερση για κάθε οργασμό

Για να αυξήσεις τις πιθανότητες να φτάσεις στον προορισμό του πολλαπλού οργασμού, ζήτα να σε διεγείρει εναλλάσσοντας το στοματικό σεξ με τη διείσδυση ή με τις χειρωνακτικές εργασίες.

Βαθιές ανάσες

To πως ανασαίνεις είναι πολύ σημαντικό, παρόλο που κάποιοι επιστήμονες δεν συμφωνούν για τη σημασία της βαθιάς ανάσας στην επίτευξη του οργασμού. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως το να κρατάς την αναπνοή σου εκείνη τη στιγμή μπορεί να αποβεί πιο παραγωγικό. Οι συνεχείς αναπνοές υποστηρίζονται από τους οπαδούς του αισθαντικού σεξ (όπως είναι και το ταντρικό) που θεωρούν πως η σωστή αναπνοή σε προετοιμάζει για τον δεύτερο γύρο (οργασμό). Εσύ δοκίμασε τον τρόπο αναπνοής που σε βολεύει και λειτουργεί με το κορμί σου.

Παρατήρησε τον τρόπο που αντιδρά το σώμα σου λίγο πριν τον οργασμό

Αν μάθεις τα κόλπα που σε αποζημιώνουν με τον οργασμό, θα βρεθείς λίγο πιο κοντά στο πώς σκέφτεται το μυαλό σου και στο ποιό διάδρομο νευρώνων χρησιμοποιεί για να φτάσει στην κορύφωση κάθε φορά. Όσα περισσότερα τέτοια σημάδια αναγνωρίζει το μυαλό, τόσο ευκολότερα θα φτάνεις στον επιθυμητό ερωτικό προορισμό. Για παράδειγμα, αν την τελευταία φορά ολοκλήρωσες κρατώντας την αναπνοή σου, κάντο και την επόμενη λίγο πιο υπερβολικά (πρόσεξε μην μείνεις στον τόπο). Αν παρατηρήσεις πως κινείς τα δάχτυλά σου, κούνα τα περισσότερο. Και μην ξεχνάς να κάνεις θόρυβο. Η απελευθέρωση θα σε κάνει να αισθανθείς σεξ και να το αποδείξεις με πολλούς γρήγορους οργασμούς.

Μην φοβάσαι την κριτική

Αν ο ερωτικός σου σύντροφος δεν είναι κάποιος στον οποίο θα μπορούσες να ανοιχτείς στο κρεβάτι, μάλλον είσαι με τον λάθος σύντροφο. Άλλαξε τον άμεσα!

Καθυστέρησε τον οργασμό του

Καταλαβαίνω πως σου είναι πολύ ενοχλητικό το πόσο εύκολο έχει τον οργασμό στο τσεπάκι του. Αλλά μην νομίζεις ότι κι εκείνος δεν ζηλεύεις τις προοργασμικές φάσεις που έχουν οι γυναίκες για λεπτά πριν φτάσουν στην ολοκλήρωση. Εσύ ζηλεύεις την ταχύτητά του και εκείνος ζηλεύει τις θειικές παύσεις σου. Ό,τι επιβραδύνει εκείνος, εσένα σε κάνει να βλέπεις αστεράκια. Σταμάτα να ανησυχείς πώς θα βρει τις απαιτήσεις σου παράξενες. Ένα δαχτυλάκι στον πισινό μιας γυναίκας την κατάλληλη στιγμή μπορεί να κάνει θαύματα για παράδειγμα (παρόλο που εσύ δεν θα το ζητήσεις ποτέ).

Καλύτερα δυο - δυο, παρά μονάχη

Αν δεν έρθεις σε οργασμό τη στιγμή της διείσδυσης, χάρισε ένα στον εαυτό σου μετέπειτα. Εκείνος μπορεί να σε κοιτάει ή να σε βοηθάει με τα δαχτυλάκια του. Έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να ξεχνάς τη σημασία της διέγερσης αφού και οι επιστήμονες συμφωνούν πως όσο περισσότερο σεξ κάνουμε, τόσο πιο πολύ το θέλουμε και μας λείπει (σωματικά και πνευματικά).

Φαντασιώσου γιατί χανόμαστε

Πολλοί άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν τις φαντασιώσεις για να περάσουν ευκολότερα στην οργασμική διάσταση. Μην αισθάνεσαι ένοχη που είσαι μία από αυτούς που δεν μπορούν να φτάσουν στον οργασμό με άλλο τρόπο. Μοιράσου όσες φαντασιώσεις θέλεις με τον καλό σου και κράτα και κάποιες (όσες θέλεις) για τον εαυτό σου. Άλλωστε δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου!

Από την Κ. Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ