Έρευνα έχει την απάντηση: Τι ποσοστό γυναικών θα τολμούσε το σεξ με άλλη γυναίκα; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
20:31
23/5/2018

Έρευνα έχει την απάντηση: Τι ποσοστό γυναικών θα τολμούσε το σεξ με άλλη γυναίκα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν περιτριγυρίζεσαι από άντρες φίλους, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου έχεις ερωτηθεί τι πιθανότητες θα υπήρχαν να μπορούσες να δεις μια άλλη γυναίκα ερωτικά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είναι ο κανόνας. Πρόκειται για μια απορία που συχνά εκφράζουν τα αρσενικά και που –πιθανότατα- να είχες κι εσύ κάποια στιγμή. Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου σε ερωτικές περιπτύξεις με κάποια άλλη; Δύσκολο; Εύκολο; Πόσες γυναίκες θα έδιναν την ίδια απάντηση με σένα;

Την απάντηση σε αυτό το ομολογουμένως «καυτό» ερώτημα, μας δίνει έρευνα της ιστοσελίδας therooster.com, η οποία κάλεσε τις γυναίκες επισκέπτριές της να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο που αφορούσε στο σεξ μεταξύ γυναικών.

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως μόνο το 26% των ερωτηθέντων… ορκίζεται στη straight φύση του; Το υπόλοιπο 74% είχε πολλά ενδιαφέροντα να δηλώσει!

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Τι γνώμη έχετε για το σεξ με μία γυναίκα;», το 22% των ερωτηθέντων, δήλωσε υπέρ και παραδέχτηκε ότι το έχει ήδη δοκιμάσει, το 24% αποκάλυψε πως «έχει πειραματιστεί μια – δυο φορές», ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό, το 28%, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να απαντήσει πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα όταν τύχει να το δοκιμάσει, έτσι «για να δει πώς είναι».

Οφείλουμε να ομολογήσουμε, πάντως, πως τα αποτελέσματα μας ξάφνιασαν λιγάκι.

Εσύ από τη μεριά σου, κράτα τα ποσοστά στο μυαλό σου και την επόμενη φορά που θα βρεθεί κάποιος αδιάκριτος να μπει στη διαδικασία των kinky ερωτήσεων, αποστόμωσε τον με την έρευνα του The Rooster!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ