Ένα στα όρθια... | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:03
4/2/2009

Ένα στα όρθια...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Στα όρθια είναι πιο καλά!
Στα όρθια είναι πιο καλά!
Δοκίμασες το κρεβάτι, το πάτωμα, την ντουσιέρα και δεν ξέρεις που να στραφείς πια. Τι πειράζει που είσαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους; Χρησιμοποίησε τους στα όρθια (οριζοντίως) και όπως πρέπει.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Δοκίμασες το κρεβάτι, το πάτωμα, την ντουσιέρα και δεν ξέρεις που να στραφείς πια. Τι πειράζει που είσαι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους; Χρησιμοποίησε τους στα όρθια (οριζοντίως) και όπως πρέπει.

Η βασική στάση: Με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο

Πρόκειται για την στάση όπου και οι δύο σύντροφοι στέκονται όρθιοι και ο ένας (εσύ) από τους δύο χρησιμοποιεί τον τοίχο ως στήριγμα ενώ ο άλλος (εκείνος) διεισδύει. Είναι ιδανική για ζευγάρια του ίδιου σωματότυπου και ύψους γιατί διευκολύνεται η καλύτερη διείσδυση του πέους. Το πιο πιθανό είναι βέβαια, να διαφέρετε αρκετά, γι αυτό υπάρχουν και οι εξής παραλλαγές.

Φάγαμε τοίχο: γύρισε το σώμα σου έτσι ώστε να κοιτάζεις τον τοίχο. Ενώ λυγίζεις ελαφρά τα γόνατα, ανασηκώνεις τους γλουτούς. Μπορείς με τις παλάμες ή τους αγκώνες να ακουμπάς στον τοίχο για έξτρα στήριξη. Τα ψηλοτάκουνα (τουλάχιστον δωδεκάποντα) θεωρούνται απαραίτητα αν έχετε και κάποια διαφορά ύψους. Εκείνος έρχεται από πίσω σου με το πρόσωπο στραμμένο προς τον τοίχο επίσης και διεισδύει.

Ο άθλος του Ηρακλή: αν είσαι μικρόσωμη και εκείνος δυνατός και μεγαλόσωμος σαν τον Ηρακλή, μόλις βρήκατε την ιδανική στάση. Στήριξε την πλάτη σου στον τοίχο και κάλεσέ τον να έρθει μπροστά σου. Πέρασε τα χέρια σου στον λαιμό του και ζήτα να σε πάρει αγκαλιά. Έπειτα, τυλίγεις τα πόδια γύρω από τους γλουτούς του και εκείνος διεισδύει.

Τα θετικά του σεξ στα όρθια:

 • Αν βιάζεστε, αποτελεί την ιδανική στάση (ένα στα γρήγορα).

 • Μπορείς να χρησιμοποιείς τον τοίχο για να μεγαλώσεις την αντίσταση άρα και την δύναμη με την οποία διεισδύει μέσα σου.

 • Είναι ιδανική στάση για να πραγματοποιήσετε πολλές ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και για να αναπαραστήσετε δεκάδες διάσημες σκηνές του σινεμά.

 • Αν ο καλός σου διαθέτει δυνατά πόδια και μηρούς, μπορεί να εναλλάσσει την γωνία και την δύναμη της διείσδυσης, κάνοντας σε να βλέπεις αστεράκια από την ηδονή.\

 • Μπορεί εκείνος να μην πετυχαίνει την καλύτερη διείσδυση, αλλά είναι αρκετή για να πετυχαίνει το σημείο G σου.

  Τα αρνητικά του σεξ στα όρθια:

  1. Απαιτεί μεγάλη δύναμη από εκείνος και απώλεια των περιττών κιλών από εσένα (για να μπορεί να σε σηκώσει ντε).
  2. Απαιτεί ελαστικότητα και από τους δύο.
  3. Αν διαλέξετε την στάση ?φάγαμε τοίχο? θα βρεθείτε πλάτη με πλάτη, οπότε εκείνος δεν θα έχει πολλά για να χαϊδέψει.
  4. Μερικοί βρίσκουν το όρθιο σεξ βαρετό ενώ άλλοι δεν έρχονται ποτέ σε οργασμό σε αυτή τη στάση.


  Έξτρα συμβουλές:

 • Όταν πρέπει να σε σηκώσει στα χέρια του, ζήτα να λυγίσει λίγο τα γόνατα για να μην λυγίζει ο ίδιος από το βάρος (όπως κάνουν και οι αθλητές της άρσης βαρών).
 • Αν η διαφορά ύψους μεταξύ σας δεν καλύπτεται μόνο με ψηλοτάκουνα, βρείτε μια σκάλα και ανέβα στο παραπάνω σκαλοπάτι από εκείνον.
 • Μην υποτιμάς την αξία του στοματικού στα όρθια. Φυσικά, ένας από τους δύο θα είναι όρθιος και ο άλλος θα γονατίζει μπροστά του. Ειδικά στην περίπτωση που θα του κάνεις εσύ στοματικό, φέρτον στα όρια του, δένοντας τα χέρια του έτσι ώστε την κρίσιμη στιγμή να μην μπορεί να στηριχτεί πουθενά (είναι όρθιος με δεμένα τα χέρια), αυξάνοντας την ένταση του οργασμού του.
 • Προσοχή στους αιχμηρούς σαγρέ τοίχους. Αφήνουν σημάδια και πληγές!

  Πάρε ιδέες από το σινεμά:

  1. 9 1/2 Εβδομάδες

  2. Sleever

  3. Άγρια Ορχιδέα

  4. Κλεμμένες ζωές

  5. Damage

   

 • ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ