Διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:59
8/2/2018

Διατροφικές συνήθειες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Διατροφικές συνήθειες και σεξ
<p>Διατροφικές συνήθειες και σεξ</p>

Πολλοί δεν δίνουν σημασία αλλά κάνουν λάθος: η σεξουαλική μας ζωή και οι διατροφικές μας συνήθειες είναι δύο διαδικασίες συνδεδεμένες μεταξύ τους καθώς το επίπεδο της μίας βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με το επίπεδο της άλλης. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Sex and the City. Φτιάξε τη διάθεσή σου με τα πιο trendy ερωτικά αξεσουάρ όπως οι Carrie, Miranda, Samantha & Charlotte. Απόκτησε εδώ το δικό σου.

Η σεξουαλική επιθυμία αποτελεί επί της ουσίας την απάντηση του σώματός μας σε μια σειρά από ορμονικές διαδικασίες και αυτό που την συντηρεί είναι ένα υγιές σώμα. Συγκεκριμένα, η καλή λειτουργία των νεύρων, τα υγιή επίπεδα ορμονών και η ανεμπόδιστη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου είναι απαραίτητα για την σεξουαλική απόδοση. 

Για να διατηρήσετε αυτά τα συστήματα σε καλή κατάσταση, η διατροφή σας πρέπει να βασίζεται σε όσπρια, προϊόντα δημητριακών και άλλους σύνθετους υδατάνθρακες, σε φρούτα και λαχανικά και μέτρια επίπεδα της πρωτεΐνης. Ιδιαίτερα σημαντικά για μια υγιή σεξουαλική ζωή είναι και τα εσπεριδοειδή βιταμίνης C καθώς και τα γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Η συνέχεια στο itrofi.gr!

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ