Βάτραχος ή πρίγκιπας: Τι μαρτυράει το φιλί του; | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:35
4/12/2014

Βάτραχος ή πρίγκιπας: Τι μαρτυράει το φιλί του;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βαθιά, λαίμαργα και παθιάρικα ή βιαστικά, αδέξια και γεμάτα... σάλια; Ο τρόπος που φιλάει ή δεν φιλάει ένας άντρας αποκαλύπτει πολλά όχι μόνο για το τι σόι εραστής θα αποδειχθεί στο κρεβάτι, αλλά και για το κατά πόσο αξίζει ν' ασχοληθείς μαζί του πέρα από το στάδιο της πρώτης γνωριμίας.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Συνήθως ένας άντρας που σε κάνει να ζαλίζεσαι μόνο με ένα φιλί στο στόμα είναι κι ένας επιδέξιος εραστής που <strong>ξέρει τον τρόπο να σε κάνει να χάσεις τον κόσμο</strong> -με την καλή έννοια- την ώ

Συνήθως ένας άντρας που σε κάνει να ζαλίζεσαι μόνο με ένα φιλί στο στόμα είναι κι ένας επιδέξιος εραστής που ξέρει τον τρόπο να σε κάνει να χάσεις τον κόσμο -με την καλή έννοια- την ώρα του σεξ και ταυτόχρονα υπόσχεται πολλά για το είδος του συντρόφου που μπορεί να γίνει.
Βέβαια, το κριτήριο του φιλιού δεν είναι τόσο απόλυτο ώστε να καθορίσει συνολικά το δυναμικό μιας σχέσης με κάποιον, είναι όμως αρκετό για να σε γλιτώσει από μερικές κακοτοπιές πριν να είναι πολύ αργά. Ορίστε λοιπόν επτά σημαντικές πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από ένα και μόνο φιλί του...
1. Πώς τα πάει με τη δέσμευση: ένας άντρας που φιλάει καλά χρησιμοποιεί όλη του την ψυχή και το σώμα για να εκφράσει τον θαυμασμό του προς εσένα και να σου δείξει πόσο σε θέλει. Το φιλί για εκείνον είναι ένας τρόπος μη-λεκτικής επικοινωνίας με τον οποίο μοιράζεται τα συναισθήματα του μαζί σου κάτι που δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν φοβάται να εκτεθεί.
Αντίθετα, ένας άντρας που φοβάται τη δέσμευση προσπαθεί να αποφύγει τις εκδηλώσεις σωματικής οικειότητας -βλ. αγκαλιές, να σου κρατάει το χέρι ή έστω και να κάθεται πολύ κοντά δίπλα σου.
2. Πόσο ευαίσθητος είναι: μπορεί να καίγεται για σένα αλλά αν σε φιλάει προσεκτικά για να σε βάλει στο κλίμα και να σε κατακτήσει δείχνει πως λαμβάνει υπόψη του τα συναισθήματα σου. Αντίθετα εκείνος σου κάνει σχεδόν κεφαλοκλείδωμα και χώνει τη γλώσσα του βαθιά στον λαιμό σου με το στόμα ορθάνοιχτο αδιαφορώντας αν λυποθυμάς από ασφυξία, δεν έχει καλές προοπτικές για κάτι πιο σοβαρό. Αν βέβαια κατά τα άλλα δείχνει σοβαρός υποψήφιος για σχέση, μπορείς να του ζητήσει να κόψει λίγο την ορμή του κι ανάλογα να πράξεις: αν προσαρμοστεί έχει καλώς, αν όχι, τότε μπορείς να τον στείλεις μια ώρα αρχύτερα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ