ΑΥΤΟ είναι το είδος άντρα που είναι πιο πιθανό να σε φέρει σε οργασμό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:30
21/3/2019

ΑΥΤΟ είναι το είδος άντρα που είναι πιο πιθανό να σε φέρει σε οργασμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια νέα μελέτη έρχεται να δώσει τις απαντήσεις που περίμενες

Μπορεί να είναι φαινομενικά αδύνατο να βάλουμε τον γυναικείο οργασμό σε ακριβή επιστημονικά "κουτάκια". Παρ'όλα αυτά, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Albany έχουν αποκαλύψει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία των ανδρών που είναι πιο πιθανό να τον καταφέρουν. 

Δες και αυτό: 7 κοινοί μύθοι για το σεξ που δεν ισχύουν

 

Στο πλαίσιο μιας έρευνας για το «βαθμό στον οποίο ο γυναικείος οργασμός λειτουργεί για να προωθήσει τις καλές επιλογές των συντρόφων», η ομάδα εξέτασε ανώνυμα 54 γυναίκες σε ετεροφυλόφιλες σχέσεις σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι, σύμφωνα με την έρευνα, η συχνότητα του οργασμού των συμμετεχόντων σχετίζεται με το "εισόδημα, την αυτοπεποίθησή τους και το πόσο ελκυστικό θεωρούν το σύντροφο τους". Η έρευνα έθετε ερωτήματα σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά των συμμετεχόντων, τις προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες, τα συναισθήματα προς τον σύντροφό τους και ορισμένα σωματικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά των συντρόφων τους. 

Διάβασε επίσης: 3 πράγματα που κάνεις μετά το σεξ και μπορεί να βλάψουν την υγεία σου -Και δεν εννοούμε το τσιγάρο!

 

Επιπλέον, η ένταση του οργασμού φάνηκε να εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η έλξη των γυναικών προς τους συντρόφους τους, τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής και πόσο ελκυστικοί θεωρούσαν οι φίλοι τους ότι ήταν ο σύντροφός τους. Οι μεγάλοι ώμοι, η αίσθηση του χιούμορ, η νοημοσύνη και η αποφασιστικότητα αποδείχθηκαν επίσης σεξουαλικά ελκυστικά χαρακτηριστικά, με τις συμμετέχουσες να κάνουν σεξ πιο συχνά και να βιώνουν πιο ικανοποιητικούς οργασμούς με παρεντέρ που είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δες και αυτό: Υπάρχει «ιδανικός» μέσος όρος των σεξουαλικών συντρόφων στη ζωή του καθενός;

 

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικά μικρό μέγεθος δείγματος, το περιορισμένο εύρος ηλικίας και οι ειδικές απαιτήσεις συμμετοχής. Αν μη τι άλλο, η έρευνα επισημαίνει μερικά ενδιαφέροντα, αλλά σχετικά αναμενόμενα πρότυπα σχέσεων που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ομάδα ετεροφυλόφιλων γυναικών, παρά όλες τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες γενικότερα.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ