8 κρυφά κουμπιά που τον κάνουν πύραυλο! | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
20:26
15/1/2015

8 κρυφά κουμπιά που τον κάνουν πύραυλο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εκτός από τις δύο ερωτογενείς ζώνες που σου έρχονται απευθείας στο μυαλό όταν θέλεις να ερεθίσεις έναν άντρα, υπάρχουν και κάποια άλλα σημεία που αξίζει να εντοπίσεις προκειμένου να εκτοξεύσεις στα ύψη τη διέγερση του.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Τα αυτονόητα είναι το πέος και οι όρχεις, όμως εδώ δεν θα ασχοληθούμε μ' αυτά. Άλλωστε αυτά τα δύο είναι τα σημεία που κάθε άντρας σκέφτεται ότι θέλει να αγγίξεις και σίγουρα δεν θα σου χαρίσουν τ

Τα αυτονόητα είναι το πέος και οι όρχεις, όμως εδώ δεν θα ασχοληθούμε μ' αυτά. Άλλωστε αυτά τα δύο είναι τα σημεία που κάθε άντρας σκέφτεται ότι θέλει να αγγίξεις και σίγουρα δεν θα σου χαρίσουν το βραβείο ευρεσιτεχνίας.
Το ζήτημα είναι ν' ανακαλύψεις εκείνα τα κρυφά κουμπιά του που μπορεί να μην ξέρει ούτε ο ίδιος ότι διαθέτει αλλά μόλις τα "πατήσεις" θα ανεβάσουν αυτόματα το θερμόμετρο του και όχι μόνο.
Φυσικά, δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι και κάποια μπορεί να μην δουλεύουν στον δικό σου. Όμως σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις και να βρεις ποια από τα οκτώ σημεία που σου προτείνουμε κάνουν τη διαφορά στην περίπτωση του. Άλλωστε, πρόκειται για μια προσπάθεια που θα σε ανταμείψει, αφού ως γνωστόν όσο πιο έντονη είναι η ηδονή του στα προκαταρκτικά, τόσο πιο σκληρή είναι η στύση του και πιο μεγάλη η διάρκεια του.
1. Το πλάι του λαιμού Σίγουρα απολαμβάνεις κι εσύ το άγγιγμα του σ' αυτό το σημείο, οπότε την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι από πάνω του ξέρεις πού να στοχεύσεις: το λεπτό δέρμα που καλύπτει τον λαιμό του από τη βάση μέχρι το σαγόνι κι από τη γραμμή των αυτιών μέχρι εκεί που φυτρώνουν τα γένια του, είναι ιδανικό πεδίο πειραματισμών για φιλιά και ρουφήγματα.
2. Το τριχωτό του κεφαλιού Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις τα ακροδάχτυλα σου μέσα τα μαλλιά του και να του προσφέρεις ένα απολαυστικό μασάζ, όπως αυτό που απολαμβάνεις όταν σε λούζουν στο κομμωτήριο. Προσοχή: η τεχνική αυτή δεν θέλει καθόλου νύχια, γιατί τότε γίνεται σκέτο ξενέρωμα.
3. Οι λοβοί των αυτιών Όπως μπορείς ν' ανακαλύψεις και μόνη σου, το γλύψιμο ή το πιπίλισμα του λοβού των αυτιών έχει άμεσο αποτέλεσμα στη στύση του. Όμως, αν ο καλός σου δεν είναι και τόσο καθαρούλης, μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα απλά ψιθυρίζοντας του πολύ κοντά στο αυτί του τα βρωμόλογα που τόσο λαχταράει ν' ακούσει από το στοματάκι σου.
4. Το περίνεο Ανάμεσα στη βάση των όρχεων και τον πρωκτό βρίσκεται ένα μαγικό κουμπί που συνδέεται απευθείας με τον προστάτη του και κάθε άγγιγμα σου εκεί του προσφέρει ρίγη ηδονής. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα περιποιείσαι τη μικρή του περιοχή δοκίμασε να το "πατήσεις" με τα δάχτυλα ή με τη γλώσσα σου για να δεις τι είδους έκπληξη σε περιμένει.
Ανακάλυψε στη συνέχεια τα άλλα τέσσερα κρυφά κουμπιά της ηδονής του

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ