8 φάσεις που παίζονται μόνο σε... ταινίες πορνό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
11:05
18/11/2013

8 φάσεις που παίζονται μόνο σε... ταινίες πορνό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποια Εμανουέλα και ποια Τζούλια! Αν οι ταινίες πορνό είναι στην ημερήσια διάταξή του αλλά εσύ τις κοιτάς και φρίττεις, ιδού τι δεν πρέπει να σε αγχώσει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>1.Όλοι έχουν οργασμό, όλη την ώρα!</b>  Εσύ, με τις συνθήκες που επικρατούν και τη δουλειά και τα πάντα όλα, τον ψάχνεις τον οργασμό τις φορές που κάνεις σεξ. Στις ταινίες ενήλικου ενδιαφέροντος, ό

1.Όλοι έχουν οργασμό, όλη την ώρα! Εσύ, με τις συνθήκες που επικρατούν και τη δουλειά και τα πάντα όλα, τον ψάχνεις τον οργασμό τις φορές που κάνεις σεξ. Στις ταινίες ενήλικου ενδιαφέροντος, όλοι φαίνεται να ολοκληρώνουν πανεύκολα και όλη την ώρα, ειδικά σε στάσεις που στην κανονική ζωή δύσκολα κανείς μπορεί να κορυφώσει. 2.Το σεξ διαρκεί πολύ πολύ πολύ Το γρήγορο σεξ έχει πεθάνει στις ταινίες πορνό. Εκεί, τα προκαταρκτικά διαρκούν πολύ και χαρίζουν ίδια ηδονή με το κυρίως πιάτο. Εδώ οι στάσεις και οι στύσεις διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. 3.Το σεξ στο πορνό σε βρίσκει πάντα περιποιημένη: Τύφλα να έχουν οι ειδικές στο λέιζερ και το κερί, αφού τα κορίτσια των σέξι ταινιών είναι πάντα αποτριχωμένα... στην τρίχα! Ούτε χνούδι δεν περνάει στα κοντινά εκεί χαμηλά, τη στιγμή που εσύ, τρέχεις με το ξυραφάκι στο μπάνιο!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ