6 σούπερ σέξι τεχνικές για προχωρημένες | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
21:26
8/3/2015

6 σούπερ σέξι τεχνικές για προχωρημένες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αφού κατακτήσει τα βασικά, κάθε θιασώτρια του σεξ αντιλαμβάνεται πως η ερωτική τέχνη είναι ανεξάντλητη και μπορεί να εξελίσσεται παράλληλα με την εμπειρία μας. Για του λόγου του αληθές, τσέκαρε μόνη σου πόσες από τις 6 ιδέες που σου προτείνουμε έχεις δοκιμάσει ήδη κι αν όχι, δες πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις για να εμπλουτίσεις το ερωτικό σου ρεπερτόριο.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><span style= color:#db678b; ><span style= font-size:14px; ><strong>1. «Φορώντας την κάλτσα»</strong></span></span><br /> Αυτή η τεχνική με το παράξενο όνομα είναι εμπνευσμένη από το Κάμα Σούτρα και

1. «Φορώντας την κάλτσα»
Αυτή η τεχνική με το παράξενο όνομα είναι εμπνευσμένη από το Κάμα Σούτρα και δίνει μια νέα, πολύ πιο αισθησιακή διάσταση στα προκαταρκτικά.
Πώς εφαρμόζεται: ξαπλώνεις ανάσκελα και του ζητάς να κάτσει ανάμεσα στα πόδια σου και ακουμπήσει το πέος του στην είσοδο του κόλπου σου. Μετά του λες να χαϊδέψει τα μικρά χείλη σου με τα δάχτυλα του, κάτι που θα κάνει και τους δυο σας να ανυπομονείτε για τη διείδυση.
Ενώ έχεις αρχίσει να υγραίνεσαι έντονα, σταματάει να σε χαιδεύει με τα δάχτυλα και συνεχίζει το ίδιο με το κεφάλι του πέους του μέχρι να είσαι απολύτως έτοιμη για να περάσετε στο κολπικό σεξ.

2. Γενετήσια ευθυγράμμιση
Πρόκειται για μια εύκολη τεχνική, ιδανική για την αρχή της ερωτικής πράξης που ενισχύει τον συναισθηματικό δεσμό με τον σύντροφο σου, ενώ έχει χαμηλές απαιτήσεις σε ενεργητικότητα καθώς δεν χρειάζεται έντονες κινήσεις.
Πώς εφαρμόζεται: ενώ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια σου τεντωμένα το ένα δίπλα στο άλλο, ζητάς από το ταίρι σου να έρθει από πάνω σου, να στηριχτεί κανονικά με τους αγκώνες του στο πλάι των πλευρών σου και να αγκαλιάσει τους ώμους σου με τους βραχίονες του. Το σώμα του και τα πόδια του πρέπει να βρίσκονται εντελώς ευθυγραμμισμένα με τα δικά σου ενώ, αφού διεισδύσει, η βάση του πέους του θα τρίβεται στην κλειτορίδα σου.
Από αυτή την αρχική θέση, ανασηκώνεις λίγο τη λεκάνη σου ενώ εκείνος χαμηλώνει λίγο τη δική του, σαν να κρατάει κόντρα. Η κίνηση γίνεται παράλληλα με το στρώμα, με κατεύθυνση πάνω-κάτω και παρότι έχει πολύ μικρή εμβέλεια προσφέρει πολλή ηδονή, καθώς νιώθεις τα κορμιά σας να γίνονται ένα.
Εναλλακτικά, για πιο βαθιά διείσδυση μπορείς ν’ ανοίξεις λίγο τους μηρούς σου και ν’ αγκαλιάσεις τις γάμπες του με τους αστραγάλους σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ