6 σημάδια πως τον έχεις τρελάνει με τα κόλπα σου | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
12:38
20/2/2012

6 σημάδια πως τον έχεις τρελάνει με τα κόλπα σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μήπως είσαι φωτιά και λαύρα στο κρεβάτι;
Μήπως είσαι φωτιά και λαύρα στο κρεβάτι;

Είναι μεγάλο ερώτημα και απορία κάθε θηλυκού που σέβεται τη σεξουαλικότητά του: Κάνω καλό σεξ;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Σίγουρα, η χημεία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μπορεί να πάει το σεξ σε άλλο επίπεδο αλλά υπάρχουν και κάποια βασικά σημάδια πως τον έχεις ξετρελάνει με τα κόλπα σου.

1. Θέλει να το κάνετε όλη την ώρα

Μπορεί να είστε μαζί εδώ και καιρό αλλά η όρεξή του να κάνει σεξ μαζί σου, δεν περιγράφεται. Ένας άντρας θα πεις, αυτό σκέφτεται όλη την ώρα. Ε, αν δεν του άρεσε το σεξ μαζί σου και απλά σε αγαπούσε, μην φανταστείς πως θα ήθελε να ζευγαρώνετε διαρκώς.

Εσύ πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ; Το poll του WomenOnly έδειξε τα εξής!

Πάνω από χρόνο, όπως η Κόρτνεϊ Κοξ... 19%

Λίγες μέρες 16%

Από χθες 14%

Μια εβδομάδα 8%

Δύο μήνες περίπου 8%

Κοντεύει ένας μήνας τώρα 8%

Μετράω ώρες... 8%

Εξάμηνο και βάλε... 7%

Θα είναι καμιά δεκαπενταριά μέρες 7%

Τρεις-τέσσερις μήνες, αν θυμάμαι καλά 5%

 

2. Σφίγγει τα χέρια και τα πόδια του:

Μια φυσική ένδειξη της ανδρικής έκστασης, είναι ο τρόπος που σφίγγει τα πόδια ή τα χέρια του. Αν δεις τον καλό σου να τρέμει από ηδονή, κάτι κάνεις πολύ καλά!

 

3. Θέλει να πάτε για ένα δεύτερο γύρο ηδονής, αμέσως:

Απλά δεν μπορεί να σε χορτάσει. Το μόνο που σκέφτεται δηλαδή μετά το καταπληκτικό σας σεξ, είναι λίγο ακόμα πιο συγκλονιστικό σεξ.

 

4. Θέλει να δοκιμάζει κι εκείνος νέα κόλπα στο κρεβάτι:

Τα αγόρια είναι εκ φύσεων ανταγωνιστικά όντα. Για το λόγο αυτό, όταν βλέπει πως έχεις μαγικές ικανότητες στο κρεβάτι, προσπαθεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, δίνοντας κι εκείνος τον καλύτερό του εαυτό. Μήπως λοιπόν κάθε φορά που του κάνεις στοματικό, σπεύδει να σε ικανοποιήσει με τη γλώσσα του κι εκείνος; Γιούπι!

 

5. Σου λέει πόσο πολύ του άρεσε το σεξ μαζί σου:

Το σεξ είναι σαν το ταγκό, για να το χορέψετε καλά, πρέπει να έχετε πάθος, να γνωρίζετε και οι δύο τα βήματα και να βάζετε πάντα όλο σας το συναίσθημα. Οπότε, μην εκπλαγείς πως ο καψερούλης κάθε φορά που το κάνετε θέλει να σε επιβραβεύσει, με λόγια, χάδια και αγκαλιές, την στιγμή που άλλοι άντρες γυρίζουν πλευρό και πέφτουν για ύπνο.

 

6. Σε ρωτάει αν όλα αυτά τα κόλπα τα πρωτοδοκίμασες μαζί του:

Για να είσαι τόσο τολμηρή στο σεξ, απόρησε κι εκείνος μαζί σου. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως κάποια πράγματα απλά τα κάνεις αλλά φαίνεται πως οι συμβουλές του WomenOnly έπιασαν τόπο και εσύ έχεις γίνει άσσος στο κρεβάτι. Που να του εξηγείς πως ό,τι κάνεις και τον έχει μαγέψει, το διάβασες και είπες να το εφαρμόσεις επάνω του. . .

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ