5 τρελοί μύθοι για το σεξ που πράγματι ισχύουν | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
12:04
21/5/2016

5 τρελοί μύθοι για το σεξ που πράγματι ισχύουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μύθοι υπάρχουν παντού. Στο σεξ πάντως, οι μύθοι και φτάνουν και περισσεύουν. Κάποιοι είναι όντως μύθοι και σε κάποιες παραφιλολογίες που έχουμε ακούσει, υπάρχει και κάποια αλήθεια.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Το πέος του μπορεί να σπάσει στο σεξ: Ο μύθος: Σίγουρα έχεις ακούσει για μια κοπέλα που υπήρξε τόσο βίαιη με το πέος του καλού της που το έσπασε. Η αλήθεια: Σίγουρο στο πέος δεν υπάρχει κάποιο οστό

Το πέος του μπορεί να σπάσει στο σεξ: Ο μύθος: Σίγουρα έχεις ακούσει για μια κοπέλα που υπήρξε τόσο βίαιη με το πέος του καλού της που το έσπασε. Η αλήθεια: Σίγουρο στο πέος δεν υπάρχει κάποιο οστό που σπάει τόσο εύκολα. Μιλάμε για τους χόνδρους που στηρίζουν το πέος και που στην διάρκεια της στύση γίνονται άκαμπτοι.

Σίγουρα, τραυματισμός των χόνδρων αυτών μπορεί να υπάρξει , το λεγόμενο σπάσιμο πέους και βάσει έρευνας του Πανεπιστημίου Maryland Medical Center και του δρ Andrew Kramer, το σπάσιμο συμβαίνει πιο συχνά σε άντρες που απιστούν. Η έρευνα έδειξε πως όταν ένας άντρας έχει παράνομο δεσμό, μπορεί να τραυματιστεί ευκολότερα λόγω του στρες αλλά και του σεξ που λαμβάνει χώρα σε παράξενα μέρη και στάσεις. Αν το σπάσιμο είναι μεγάλο, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και επέμβαση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ