5 συνήθειες των γυναικών που έχουν πάντα οργασμό | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
14:00
20/8/2016

5 συνήθειες των γυναικών που έχουν πάντα οργασμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Tην έχεις δει στην τιβί, το σινεμά, παντού. Το ζευγάρι στο κρεβάτι κι εκείνη ολοκληρώνει κάθε μα κάθε φορά. Κι αν όντως οι κοπέλες αυτές δεν υποκρίνονται, πως στο καλό καταφέρνουν να έχουν οργασμό κάθε φορά;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

 Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, αυτοϊκανοποιούνται συχνά

Οι γυναίκες που ικανοποιούν τον εαυτό τους συχνά, μαθαίνουν καλύτερα πως ακριβώς λειτουργεί το σώμα και η σεξουαλικότητά τους. Ταυτόχρονα, εξοικειώνονται με το σώμα τους και τις ατέλειες που αυτό έχει και τελικά απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

Εν το μεταξύ, με την αυτοϊκανοποίηση καταφέρνεις να ξέρεις ποιά σημεία είναι κλειδιά στον οργασμό σου, που πρέπει να υπάρξει πίεση, ταχύτητα και τελικά πώς να διαχειριστείς κόλπο, κλειτορίδα, στήθος για να περάσεις καλύτερα στο κρεβάτι. Τις γνώσεις αυτές, σίγουρα μπορείς να τις μεταλαμπαδεύσεις και στον παρτενέρ σου.

Διάβασε επίσης: Μύθοι και αλήθειες για τον ταυτόχρονο οργασμό

 

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δίνουν προσοχή στο σημείο Κ


Πολύς λόγος έχει γίνει για το σημείο G που πολλοί δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του και ακόμα περισσότερες γυναίκες δεν το έχουν βρει ποτέ. Αντίθετα, το σημείο Κ, το σημείο καυτής Κλειτορίδας, είναι υπαρκτό και ευκολότερα προσβάσιμο. Με τα χέρια, με το κορμί του, με τα δάχτυλά του, με ένα δονητή, το σημείο Κ μπορείς να το πετύχεις κάθε φορά.

Διάβασε επίσης: «Ο πιο έντονος οργασμός βρίσκεται στο στήθος σου»

 

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δίνουν σημασία στα προκαταρκτικά


Δεν είναι μόνο οι άντρες που βιάζονται στα προκαταρκτικά. Και οι γυναίκες έχουν παραγνωρίσει τη σημασία που αυτά έχουν γεγονός που κάνει την επίτευξη οργασμού δυσκολότερη. Οι γυναίκες που κορυφώνουν κάθε φορά ξέρουν πως 20 λεπτά προκαταρκτικών πάσης φύσεων, ακόμα και τα γαλλικά φιλιά, στρώνουν το έδαφος για έναν ωραίο και μεγάλο οργασμό κατόπιν.

Διάβασε επίσης: «Τα μυστικά του γυναικείου οργασμού»

 

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, λένε τι θέλουν

Τι σου αρέσει, τι χρειάζεσαι πιο πολύ. Μην ντρέπεσαι, ζήτα το κι αν δεν το πάρεις με την πρώτη, σίγουρα η δεύτερη θα σε ανταμείψει. Και μην νομίζεις πως κάνεις κάτι κακό. Οι άντρες θέλουν οδηγίες στο κρεβάτι, μόνο στο δρόμο να τις αποφεύγεις.

Άσε που η επικοινωνία το σεξ θα χαλαρώσει κι εκείνον που δεν θα έχει το άγχος των επιδόσεων και σε ικανοποιεί καλύτερα και πιο σωστά.

Διάβασε επίσης:«Ασκήσεις που προκαλούν οργασμό, άνευ σεξ»

 

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δεν αγχώνονται με τον οργασμό

Αν θέλεις να έχεις οργασμό κάθε φορά, σταμάτα να σκέφτεσαι τον οργασμό. Είναι από εκείνες τις φορές που ψάχνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το θέμα είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ κι έτσι θα ολοκληρώσεις μια ώρα αρχύτερα!

Διάβασε επίσης:«Πόσο φυσιολογικός είναι ο οργασμός σου»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ